Spa Hotel Rüütli

Kuressaare, Saaremaa

score

5.0

Latest review:

"Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning... (5.0)" Write a review

Kuressaare, Saaremaa

schicke E-Mail/maile

Spa Hotel Rüütli / Vorstellung

Das SPA Hotel Rüütli auf Saaremaa ist ein toller Urlaubsort für Familien, wobei sowohl Kindern, Jugendlichen als auch Erwachsenen verschiedene Möglichkeiten zum Zeitvertreib und zur Entspannung angeboten werden. Während die Eltern sich bei Gesundheits- oder Schönheitsanwendungen entspannen, können die Kinder im Spielzimmer die Zeit verbringen.
Aus den Zimmern eröffnet sich eine großartige Aussicht auf die uralte Bischofsburg in der Nachbarschaft, auf den Schlosspark, die Gartenstadt oder die Meeresbucht. Die Zimmer verfügen über einen Balkon oder eine Terrasse. Ein herrlicher Ort zum Zeitvertreib sowohl für die Eltern als auch die Kinder ist der Wasserpark, wo es Beschäftigung für alle – von den Kleinsten bis hin zu den Erwachsenen – gibt.

Spa Hotel Rüütli / Gallery

Konferenzräume

Rüütli conference

Auditorium
Classroom
Reception
Banquet
Diplomat
U-shape
Area m²
-
-
-
-
20
-
70.0m²

technische Zugaben: Internet

weitere Anlagen/Ergänzungen: Verpflegung, Unterkunft, Sauna, Parken

Rüütli conference

Auditorium
-
Classroom
-
Reception
-
Banquet
-
Diplomat
20
U-shape
-
Area m²
70.0m²

technische Zugaben: Internet

weitere Anlagen/Ergänzungen: Verpflegung, Unterkunft, Sauna, Parken

schicke E-Mail/maile

Write a review

Beiträge

Liisi Paidra
Bewertung: 5.0

Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning neid käidi iga päev ka koristamas. Meie jaoks oli ainult arusaamatu, miks pidi maksma eraldi summa vesiaeroobika eest. Vastuvõtuleti andmeil pidi see hotelli külastajatele olema lisateenusena, kuid aeroobikatreener ütles, et see on siiski hinna sees ning eraldi raha selle eest maksma ei pea. Samuti olime broneerinud endale iluprotseduure, kuid vähese informatsiooni tõttu oli üks protseduur meile ilmselgelt liiga vale. Tegu oli mingi vanainimeste silumisega. Vastuvõtulett aga keeldus meil seda protseduuri vahetamast ning raha ka ei oleks tagasi saanud. Siinkohal aga tänaksin meeldivad massööri, kes tuli vastu ning niisama silumise asemel sain väga hea massaaži osaliseks. Söögid olid maitsvad ning veekeskus oli samuti väga hea. Seetõttu on kogu üldmulje ka meeldiv. Kõik muud protseduurid olid nii meeldivad, et kindlasti läheksin sinna juba ainuüksi teeninduse tõttu tagasi. Kokkuvõtvalt olen selle puhkusega rahul ja soovitan ka teistele! (31.10.2010)

People who visited "Spa Hotel Rüütli" also viewed