Eesti Paintballi Klubi

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Eesti Paintballi Klubi / Tutvustus

Paintball on sportlik sõjamäng, mida harrastatakse üle maailma nii hobikorras kui ka teenitakse elatist profimängijatena. Paintballi saab mängida vastavalt oma soovile kas sisehallis või metsas. Korraga saab mängida 8- 50 inimest.

Kuidas mäng käib?

Mängijad panevad selga militaarse kaitseriietuse ja moodustavad võistkonnad. Mängijad kasutavad spetsiaalseid paintballi relvasid, mis töötavad suruõhuga ja näo kaitseks kaitsemaske. Laskemoonaks on värvi- või kummikuulid. Paintballi mängus peavad mängijad värvi- või kummikuulidega tabama teisi mängijaid, et neid mängust välja saada. Selleks, et mäng oleks nauditavam ja mängijad saaksid keskenduda mängule, juhib mängu meie instruktor.

Kus mängitakse?

Paintballi saab vastavalt mängijate soovile mängida metsas, vanades sõjaväeosades või paintballi sisehallis Tallinnas, Madara 22a.
Miks mängida?

Paintball on populaarne just meeste hulgas, sest mängijad saavad hea füüsilise koormuse ja kogevad suurt adrenaliini, sest pihtsaamine võib põhjustada ka füüsilist valu ning sarnaneb seetõttu ka reaalsele sõjasituatsioonile. Paintballiga saab testida oma organiseerimisvõimet, pinge- ja valutaluvust. Selleks, et võistkond võidule viia on vaja head reaktsioonikiirust, julgust, otsustusvõimet ja meeskonnatööd.

Lisavõimalused:

Üritustele metsas ja vanades sõjaväeosades pakume soovi korral juurde ka transporti ja toitlustust (sõdurisupp, saslõkk). Paintballi üritustele sisehallis saab juurde tellida peoruumi koos saunaga, samuti toitlustust. Paintballi treeningutele on võimalik kutsuda juhendama profitreenereid Eestist ja mujalt.

Eesti Paintballi Klubi / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Eesti Paintballi Klubi", vaatasid ka