Kallaste Talu

Harjumaa

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Hilja tareke oli imeline - eriti mõnus oli tarekese ees olev tünnisaun! Soovitan Romantikapaketti ;) (5.0)" Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Kallaste Talu / Tutvustus

Tere tulemast ärksa hingega tallu!
Oleme avatud aastaringselt. Suvekuudel ootavad põnevad metsarajad ja veesilmad ning talvel suusarajad. Asume Padisel, Harjumaal. Kaugus Tallinna kesklinnast 42 km ja Haapsalust 45 km. Ajalooline Padise klooster asub vaid 1,2 km kaugusel läbi metsa.

Tursmitalu imelise looduse keskel:
*Puhkemajad ja seminariruumid Harjumaal – kuni 80 majutuskohta
* Saun
* Peosaal kuni 60-le ja kaminaga suvesaal kuni 100le – kokku üritused katuse all kuni 150le.
* Väliüritused Kalju-Laval kuni 1000le.
* Aktiivne puhkus – palju võimalusi aja sisustamiseks! – disc-golf, seikluspark, lasketiir, taluloomad ja muud põnevat !
* Erineva suurusega seminariruumid ja võimalused
* Pidu, sünnipäev, suvepäevad, pulmad, lapse sünnipäev
* Ürituse korraldus – aitame korraldada kõiki sinu üritusi !
* Läheduses põnevat : Padise Klooster, Rummu tuhamägi ja järv, Paldiski linn ja pankrannik ning Pakri tuletorn, Pakri saared

Talu kompleksi kuulub 20 majutusruumi, milles kokku kuni 85 majutuskohta ja rohked telkimisvõimalused. Kallaste Turismitalu peamajas on 75 m2 saal ja 150m2 suvesal, mis sobivad kõiksuguste ürituste korrakdamiseks, mahutades kuni 150 inimest. Kallaste Turismitalus on ka suur amfiteatrilik suvelava (Kalju-lava), kus on võimalik korraldada vabaõhuüritusi kuni 1000le inimesele. Talus on 3 soome sauna ja palju puhkuse võimalusi ka eraisikutele. Kallaste talus ootavad teid mõnusad metsamajad, telkimisplatsid ja aktiivse puhkuse võimalused. Kõikide kämpingmajade juures on grillimise kohad.

Koolituste korraldamiseks on olemas vajalikud vahendid ja peamaja on varustatud WIFI-ga. Talus on palju võimalusi aktiivseks puhkuseks - sh. seikluspark, disc-golf, lasketiir, töötoad ja matkad giidiga ning palju muud. Vahendame ka seikluskoolitusi, meeskonnatöö koolitusi töökollektiividele ja koolidele.

Sportimisvõimalused palliplatsidel, tenniseväljakul, ATV rajal ja metsaradadel. Kasutada saab spordivahendeid. Lastele on sisustatud mänguväljak ja batuut ning kõiki külastajaid ootab Talu Loomapark ning Muuseum.
Talust on võimalik korraldada väljasõite Pakri poolsaarele, Pakri saartele, Osmusaarele, kanuumatku Vihterpalu ja Vasalemma jõele.

Lisaks pakume: toitlustus ettetellimisel, köögi üür ja toidunõude laenutust, giidiga matkad näiteks Loodusesse või Kloostrisse, spordivõistluste organiseerimine, õhtujuhtimine, massaž, privaatne saun, transport, Kalju-lava kultuurisündmused ja palju muud.

Konverentsiruumid, seminariruumid

KONVERENTSIRUUM

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
-
30
-
-
-
25
75.0m²

Tehnilised lisad: CD/DVD, TV/VHS, internet, pabertahvel

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Lisad: TV, DVD, pabertahvel, muusikakeskus

KONVERENTSIRUUM

Auditoorium
-
Klassiruum
30
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
-
U-kujuline
25
Pindala m²
75.0m²

Tehnilised lisad: CD/DVD, TV/VHS, internet, pabertahvel

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Lisad: TV, DVD, pabertahvel, muusikakeskus

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Hilja tareke oli imeline - eriti mõnus oli tarekese ees olev tünnisaun! Soovitan Romantikapaketti ;) (19.09.2016)

Hinnang: 5.0

Kõik oli super (04.04.2016)

Hinnang: 5.0

Meie seltskond tänab toredat perenaist imemaitsvate roogade eest! Koht on teil ikka väga kaunis! (21.03.2016)

Hinnang: 5.0

väga viis ;) (20.03.2016)

Hinnang: 5.0

Nii mõnusalt rahulik on teil! Kõik oli suurepärane! (16.03.2016)

Hinnang: 5.0

We had a lovely holiday here! Wish all the best for the kind host (10.03.2016)

Hinnang: 5.0

Väga mõnus puhkus oli - sai linnakärast eemale ja akusid laadida, pererahvas oli väga vastutulelik, tegevust jätkus küllaga! (01.03.2016)

Hinnang: 5.0

Looduslikult väga ilus ja omapärane koht, teenindus oli sõbralik ja toidud väga maitsvad. Ööbisime tarekeses Hilja, väga mõnus ja hubane. 5+ (01.03.2016)

Hinnang: 5.0

Suurepärane koht ,kus suvepäevi korraldada! Ruumi jagub kõigile! Suhtlus kohapeal sõbralik ning vastutulelik! Soovitan! (01.03.2016)

Hinnang: 5.0

Väga hea ja sõbralik teenindus ning Toidud olid imemaitsvad! Väga soovitame seda kohta - majutuseks soovitaksn Johannese tube - lihtsalt nii hästi sai välja puhata end... Kindlasti külastame teid jälle (01.03.2016)

Hinnang: 1.0

Kokkulepetest kinni ei peetud, paljud asjad muutusid viimasel hetkel kliendi kahjuks. Koht on küll ilus, aga asjaajamine jättis kohutavalt halva mulje. (17.12.2015)

Urve
Hinnang: 4.0

Looduslikult väga ilusas kohas.Väga lahke ja mõnus pererahvas. Alati mõistetakse klienti ja jagatakse häid soovitusi. Oleme oma asutusega olnud sagedased külalised selles talus.Jätkake samas vaimus.Jõudu tööle ja naeratus suule ! (01.10.2010)

Kõik, kes vaatasid "Kallaste Talu", vaatasid ka