Karikakra Kodumajutus

Võrumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga tore ja soe perenaine. Kõik ilus ha puhas. Hommikusöök mitmekesine ja maitsev. Kindlasti külastame veel,kui seallkandis ööbimist... (5.0)" Anna hinnang

Võrumaa

Saada e-mail

Karikakra Kodumajutus / Tutvustus

Karikakra kodumajutus on Võru külje all asuv aastaringselt tegutsev kodumajutus, mis sobib ideaalselt peredele ning väiksematele seltskondadele, kes soovivad mõnusalt ning koduselt aega veeta. Teretulnud on ka kõik Võrumaal töölähetustes viibivad inimesed. Teie heaolu eest hoolitseb meie külalislahke perenaine Antonina.

Suvel saate puhata aias, grillida, ujuda 500m läheduses olevates Valge- ning Verijärvedes, sõita ratastega ringi, matkata; külastada Võrumaa kauneid kohti (Haanja Suur Munamägi, Rõuge ööbikuorg, Vastseliina lossivaremed, Piusa koopad jne). Talvel aga on oodatud kõik suusasõbrad. Meie läheduses on nii murdmaa kui ka slaalomi suusarajad (Meegomäe; Kubija; Haanja suusakeskus; Vällamägi). Peale aktiivset puhkust saab tunda saunamõnusid ning nautida kaminasoojust.

Karikakra Kodumajutus / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ingrid
Hinnang: 5.0

Väga tore ja soe perenaine. Kõik ilus ha puhas. Hommikusöök mitmekesine ja maitsev. Kindlasti külastame veel,kui seallkandis ööbimist vajame. Tänan külalislahkuse eest. (21.07.2019)

Anne
Hinnang: 5.0

Hästi tore perenaine, maitsev hommikusöök, hubane, taskukohane (28.06.2011)

Kõik, kes vaatasid "Karikakra Kodumajutus", vaatasid ka