Kino Astri

Narva, Ida-Virumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Narva, Ida-Virumaa

Narva, Ida-Virumaa

Saada e-mail

Kino Astri / Tutvustus

Forum Cinemas Astri toob Ida-Virumaa filmisõpradeni iga päev rikkaliku valiku uusimaid filme, mille hulgast leiab meelelahutust igas vanuses ning huvidega kinokülastaja. Kõik suuremad kassahitid esilinastuvad kinos Astri samaaegselt Tallinna ja Tartuga. Filmid on varustatud eesti- ja venekeelsete subtiitritega ja mitmed suurfilmid jõuavad Narva ka vene keelde dubleerituna.

Forum Cinemas Astri asub Narva elu keskpunktis, Ida-Virumaa moodsaima kaubandus- ja meelelahutuskeskuse Astri juurdeehituse kolmandal korrusel. Kino kolm saali (147, 131 ja 131 kohta) pakuvad filmisõpradele rikkalikku filmivalikut ja maailmatasemel heli ning pildikvaliteeti. Mugavad kõrge seljatoega kinotoolid on varustatud hea tava kohaselt joogitopsihoidikutega ning tänu tõusvatele pingiridadele on kinokülastajatele tagatud täielik vaateväli kogu ekraanile , samuti on ridade vahele jäetud piisavalt ruumi jalgade väljasirutamiseks. Tõelist kinoelamust pakuvad suured, 10-meetri laiused kergelt kumerad kinoekraanid, mis tagavad projektori valguse ühtlase jaotumise ning tavapärastest lameekraanidest selgema ja teravama pildi. Astri kino on varustatud ka digitaalse 3D-projektoriga.

Lisaks paljudele kaasaegse kino mugavustele pakub Forum Cinemas Astri filmisõbrale maailmatasemel tehnilist kvaliteeti ja head teenindust. Filmide demonstreerimisel tagavad kõrgekvaliteedilise heli tipptasemel Dolby Digital heliprotsessorid ja Kling & Freitag kõlarid.

Kuna tänapäeva kino ei ole pelgalt ainult koht filmide vaatamiseks, siis leiab kinokavast ka mitmeid eriüritusi nagu näiteks igakuised beebihommikud pisipõnnidega kinno tulevatele emmedele-issidele, mis on heaks vahelduseks lastega kodus olevatele vanematele. Samuti on järjest enam publiku poolehoidu võitmas regulaarsed ooperietenduste otseülekanded New Yorgi Metropolitan Operast ja London National Theatre’i draamaetenduste translatsioonid suurel ekraanil. Kinost Astri leiab alati midagi uut ja huvitavat.

Kinopiletite ostmine on tehtud filmisõpradele äärmiselt mugavaks — lisaks eelmüügile piletikassadest on võimalik pileteid soetada ka internetist. Kodulehel www.forumcinemas.ee on võimalik reaalajas näha vabade kohtade arvu, piletiostul on võimalik istekohti ise valida. Kui ostetud piletid samal hetkel välja trükkida saab kinno jõudes kohe kinosaali suunduda ilma, et peaksid eelnevalt järjekorras seisma.

FORUM CINEMAS ASTRI avas Narvas uksed 20. aprillil 2006.
Kino operaatoriks on Forum Cinemas AS ja kino kuulub Eestis samasse kinoketti Tallinnas asuvate kinodega Coca-Cola Plaza ja Kosmos ning Tartus asuva kinoga Ekraan.

Meeldejäävaid filmielamusi kinos Astri!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Kino Astri", vaatasid ka