Kristiine Lasergame Megazone

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"hästi äge koht (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Kristiine Lasergame Megazone / Tutvustus

Megazone lasermäng on maailmas laialt levinud seltskondlik laservõistlusmäng. Lasermängu saab mängida vastavalt oma soovile kas soolo- või tiimimänguna. Korraga saab mängida 2- 18 inimest.

Kuidas mäng käib?

Mängijad moodustavad võistkonnad, panevad selga spetsiaalse elektroonilise mänguvarustuse ja peavad mängu jooksul koguma võimalikult palju punkte. Punkte saab tulistades laserkiirega vastasmängijate varustuse pihta ja hävitades vastasvõistkondade baase. Iga kord kui mängija ise pihta saab, lülitub varustus korraks välja ja ta saab trahvipunkte.

Arvutisüsteem registreerib kõik mängijate lasud ja pihtasaamised ning  mängu lõpus saab iga mängija personaalse tulemuslehe, kus on kirjas kõik tabamused ja lasud, mängija poolt täidetud ülesanded ning saadud punktid. Mängu võidab tiim, kes on kogunud kõige rohkem punkte.

Kus mängitakse?

Tallinnas saab Megazone lasermängu mängida endises Polümeri mänguasjatehase ruumides. Tegemist on Eesti kõige suurema ultraviolett-valgusega labürindiks ehitatud mängusaaliga – saal koosneb 10 erinevast kahekorruselisest ruumist, kõik ruumid on omavahel ühendatud. Kokku on mängupinda 1000m2.

Miks mängida?

Megazone lasermäng on väga populaarne nii täiskasvanute kui ka laste hulgas, sest mängijad saavad hea füüsilise koormuse ja meeldejääva mänguelamuse, lasermänguga saab testida oma reaktsioonikiirust, otsustusvõimet ja arendada meeskonnatööd. Mäng on valutu ja ohutu ning sobib seetõttu ka lastele.

Lisavõimalused:

Üritustele pakume juurde ka personaalset ruumi, kuhu saab laua katta ning mängude pauside ajal puhata. Soovi korral pakume ka toitlustust. Täiskasvanute üritustele on võimalik juurde tellida ka sauna.

Kristiine Lasergame Megazone / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

hästi äge koht (01.03.2015)

Hinnang: 5.0

Мы хотим на деньрождения прийти сюда 22мая (01.11.2013)

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Kristiine Lasergame Megazone", vaatasid ka