Nord Hostel

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Värskrlt remonditud korralikud duššidega toad. Palju paremad kui piltidrl (pildid argunud, vaja teha uued). (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nord Hostel / Tutvustus

Nord Hostel on majutusasutus, mis ühendab koduse hubasuse, mugavused, mõõduka hinna ja kiire ning vastutuleliku teeninduse. Hostel asub linnasüdame vahetus naabruses, kuid privaatne asukoht tagab meie külalistele vaikuse ja rahu. Oleme meeldivaks avastuseks neile, kes tihti reisides ei soovi kulutada majutusele üleliia palju, ent nõuavad samas puhtust, korda ning head teenindustaset.

Nord Hostelis on iga külaline oodatud ja eriline. Me teeme kõik selleks, et tunneksite ennast hästi. Tallinna külastades valige peatuspaigaks Nord Hostel!

Iga päev saabub Tallinna tuhandeid turiste. Neid ootab vana ja samas noor Eesti Vabariigi pealinn oma vaatamisväärsuste ja kiirelt areneva uuslinnaga. Kas Tallinnas veedetud aeg kujuneb meeldejäävaks oleneb paljus ka sellest, milline peatuspaik endale valida.

Nord Hostel asub kesklinna lähedal. Toompea, Raekoja plats ning Vabaduse väljak jäävad 10-15 minutilise jalutuskäigu kaugusele. Paari minuti tee on bussi nr 40 ja trollibusside 1, 4, 5 ja 7 peatustesse. Hostelis võib valida luksuslikuma kahese numbri, kolme ja neljainimese tubade või suuremate ühisruumide vahel. Linnaga tutvumise järel on päikesepaistelistel õhtutel mõnus lõõgastuda väliterrassil.

Autoga saabujatele on hostelil pakkuda tasuta parkimiskohad. Majas on tasuta WIFI. Teisel korrusel asub toiduvalmistamiseks kõige vajalikuga sisustatud köök. Samas on nelja minuti jalutuskäigu kaugusel market, mis pakub ka sooja valmistoitu.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Karmen
Hinnang: 5.0

Värskrlt remonditud korralikud duššidega toad. Palju paremad kui piltidrl (pildid argunud, vaja teha uued). (03.01.2023)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Nord Hostel", vaatasid ka