Toosikannu Puhkekeskus

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saada e-mail

Toosikannu Puhkekeskus / Tutvustus

Peamaja

Peamaja esimesel korrusel on suur peasaal, kuhu mahub laudade taha istuma ja piduroogi nautima kuni 120 inimest. Esimesel korrusel asub veel ka jahisaal. Jahisaalis asub Eesti suurim trofeede kollektsioon. Kõik trofeed pärinevad Toosikannu omaniku poolt kütitud loomadelt ning need on pärit igast maailma nurgast.

Jahisaalis on õdus kamin ning laudade taha mahub istuma kuni 25 inimest. Nii jahisaalis kui ka peasaalis saab korraldada erinevaid sündmusi, seminare ja koolitusi. Toole ja laudu saame tõsta vastavalt kliendi soovile. Saalides on olemas CD/DVD mängija koos teleriga.

Ale-Sepa puhkekompleks

Ale-Sepa Puhkekompleks asub Toosikannu Puhkekeskuse peakompleksist 4 km kaugusel.

Ale-Sepa puhkekompleksis asub talumaja, mis on renoveeritud ning kohandatud sündmuste läbiviimiseks kuni 50-le inimesele.

Puhkemaja kõrval asub 2015.a. valminud kõigi mugavustega majutusmaja, kus mahub ööbima kuni 40 inimest. Kõik majutusmaja 20 tuba on kahekohalised ning varustatud pesemisvõimaluse ja tualetiga. Kaks tuba on kohandatud erivajadustega inimestele.

Ale-Sepa Puhkemajas on puuküttel kerisega soome saun ning varikatuse all kümblustünn.

Karupahna puhkemaja

Puhkemaja on ehitatud 2008. aastal ning asub Toosikannu põhikompleksist ligikaudu kilomeetri kaugusel privaatses ja looduslikult kaunis ajaloolises talukohas.

Puhkemaja on sobilik väiksematele seltskondadele suvepäevade korraldamiseks, seminarideks või lihtsalt mõnusalt aja veetmiseks.

Karupahna puhkemaja on varustatud kõigi mugavustega ning sobilik 10 kuni 12 ööbijale:

2 peretuba esimesel korrusel – mõlemas 1 lai kaheinimese- ja 1 üheinimesevoodi

6 üheinimese voodit teisel korrusel

Majas on kööginurk kogu vajaliku tehnika ja nõudega. Avatud aatriumiga elutoas on suur laud, mille ümber mahub mugavalt 12 inimest.

Saunamaja

Saunamajas on vene kerisega saun ning kaminaga puhkeruum, kuhu mahub mugavalt istuma 15 inimest. Saunalavalt avaneb kaunis vaade järvele. Talvel on järves avatud jääauk.

Lisaks on majas dušš ja tualett. Olemas ka külmik.

Saunamaja teisel korrusel on üks suur magamisruum 10 madratsikohaga. Olemas on tekid, padjad ja voodipesu. Saunamaja sauna kütame kuumaks vastavalt kliendi soovile. Sauna pole võimalik hiljem ise juurde kütta.

Konverentsiruumid, seminariruumid

Toosikannu Seminariruum

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
60
40
-
-
28
24
112.0m²

Tehnilised lisad: internet, videoprojektor, CD/DVD

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Toosikannul viiakse tubaseid seminare ning koolitusi läbi AIDA 2.korrusel asuvas seminarisaalis, millel suurust on 112 m2

Seminarisaalis on võimalikud järgmised laudade paigutused:

Seminariruumis on 2 tualettruumi

Toitlustamise lepime tellijaga eraldi kokku.

Saali rendihind sisaldab seminaritehnika kasutust (multiprojektor, grafoprojektor, DVD-mängija, helitehnika, pabertahvel)




Toosikannu Seminariruum

Auditoorium
60
Klassiruum
40
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
28
U-kujuline
24
Pindala m²
112.0m²

Tehnilised lisad: internet, videoprojektor, CD/DVD

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Toosikannul viiakse tubaseid seminare ning koolitusi läbi AIDA 2.korrusel asuvas seminarisaalis, millel suurust on 112 m2 Seminarisaalis on võimalikud järgmised laudade paigutused: Seminariruumis on 2 tualettruumi Toitlustamise lepime tellijaga eraldi kokku. Saali rendihind sisaldab seminaritehnika kasutust (multiprojektor, grafoprojektor, DVD-mängija, helitehnika, pabertahvel)

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Toosikannu Puhkekeskus", vaatasid ka