Turja Tour

Kuressaare, Saaremaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Olen käinud Turja Touriga matkamas- seiklemas juba 13-nel korral. Ja seegi kord ei jäänud viimaseks. Väga vahvad, toredad ja sõbralikud... (5.0)" Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Turja Tour / Tutvustus

Juba aastaid on reisikorraldaja TURJA TOUR viinud huvilisi mägedesse nii suvel kui talvel! Peamiselt viivad reisid Euroopasse, kuid käidud on ka isegi Aafrikas.

Suvel korraldame nii matkareise kui sportlikke kultuurireise, talvel aga suusareise ja lumelauareise. Ja loomulikult on võimalik tellida meilt ka klassireis, valides selle välja meie reisikavast või pakkudes ise hoopis midagi muud välja!

Reisime alati bussiga, sest nii saab kätte just selle õige tunnetuse, kui kaugele sõit viib!

Oleme välja kasvanud Saaremaa matkaklubist, kes viis matkajaid kaugetesse Venemaa mägedesse juba Nõukogude Liidu ajal. Seda traditsiooni püüdis matkaklubi jätkata ka Eesti aja saabudes, kuid huviliste hulk muutus suureks ja sihtpunkte tekkis palju, nii loodi 2004. aastal Saaremaa Matkaklubi kõrvale reiskorraldajaks Turja Tour OÜ.

Meie põhimõte on: Mida varem registreerud, seda soodsamalt saad reisile! Seega, kui plaan on selge, tasub kohe ära registreeruda.

Kui teil on oma seltskond, kindel aeg ja välja valitud sihtkoht, aga puudub reisikorraldaja, siis TURJA TOUR on alati valmis sõidutama Teid vastu uutele seiklustele!

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Riinu
Hinnang: 5.0

Olen käinud Turja Touriga matkamas- seiklemas juba 13-nel korral. Ja seegi kord ei jäänud viimaseks. Väga vahvad, toredad ja sõbralikud grupijuhid, samuti viimase peal bussijuhid, kes käänavad bussi kasvõi 8-ks, kui on vaja mägedes U- kurve võtta. Majutuseks oma majake kaasas, supp- puder keedetakse koos ühises pajas. Igaüks teeb enda elu nii mugavaks, kui just ise soovib. Kes tahab paneb end mägedes proovile, võimalus tutvuda teiste rahvaste kultuuriga ... Iga asjaga käib ka kaasas ka tilgake negatiivsust, aga see ununeb ennem, kui reis lõpeb :). (23.09.2010)

Kõik, kes vaatasid "Turja Tour", vaatasid ka