Emajõe Lodjaselts kutsub peole

21.08.2014
Sisevete Saatkond kutsub kõiki sissejuhatavale toetuskontserdile
reedel 22.augustil Jõekohvikus Emajõel kahe kaarsilla vahel.


kell 19.00 avatakse uksed
kell 20.00 õhtu peaesineja Saku Mandoliiniorkester "Mandoliiniga ümber maailma"
kell 21.30 rütmikat ümberilmareisi jätkab DJ Dr.Pärn oma ammendamatu vinüülikogu toel

Sissepääs prii, ootame annetusi Sisevete Saatkonna toetuseks!
Pakume kuumi ja külmi jooke ning suupisteid.

Tulla võib ka paadi või laevaga.

Villkommen!

Sisevete Saatkond

"Manoliiniga ümber maailma" - kõlab lustlik kava maailma rahvaste muusikast, mis teeb ringi ümber maailma, kutsub kuulajaid tantsima, kaasa laulma ja hästi aega veetma.
Saku Mandoliinid on oma kahe tegutsemisaasta jooksul andnud kontserte kõikjal Eestis, sealhulgas sellistel festivalidel, nagu Hiiu Folk ja Kihnu Mere Pidu. Juuni lõpus toimus Saku Mandoliinide eestvedamisel Sakus Eesti esimene mandoliinifestival.

Dr Pärn on Lodjaseltsi esi-DJ, põline seltsi liige ja tõesti ka PhD, kelle vinüülirütmidele ei suuda vastu panna ka kõige kangemad tantsujalad.

Sisevete Saatkond on Tartus Emajõel kahe kaarsilla vahel vanalinna veeres ankrus olev praam - Eesti sisevete vanim laev, pea 100 aastane endine süvendaja Peipsi 2 - mis Emajõe Lodjaseltsi eestvedamisel on nüüd ärkamas uuele elule. Kahekorruselises ujuvsaatkonnas hakatakse nii suurtele kui väikestele tutvustama Eesti siseveelaevanduse unikaalset ajalugu ning meie laevatatavaid siseveekogusid ja nende põnevat loodust. Siin toimuvad toetuskontserdid ja muud ettevõtmised Sisevete Saatkonna ja laevaehituse toetuseks. Lisaks tegutseb saatkonnas ujuvsadam ning Lodjaseltsi Jõekohvik, mille tulu toetab samuti ajalooliste laevade taasehitust.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Super laevasõit! (5.0)" Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv