PEREPÄEV TALLINNA LOOMAAIA KESKKONNAHARIDUSKESKUSES

25.09.2014
Laupäeval, 27. septembril kella 12-14 on perepäev skulptuurinäitusel “Loom ja inimene” loomaaia uues keskkonnahariduskeskuses.
Skulptuurinäitusel “Loom ja inimene” eksponeeritud 51 pronksskulptuuri kuuluvad loomaaiale ja on saadud animalistliku skulptuuri festivalidel, mis toimusid loomaaias 1998. kuni 2006. aastani kokku viiel korral. Sellest võttis osa 28 kujurit seitsmest riigist: Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt, Taanist, Rootsist ja Soomest. Kunstnik näeb looma läbi iseenda, samuti läbi vaataja. Mängu tulevad teadmised ja tunded, aga ka alateadvusse kinnistunud nägemused, mütoloogia, uskumused. On ju paljud loomad inimese jaoks omandanud märgilise tähenduse. Näitusetekstides püütakse avada aegade jooksul maailma eri paigus elanud inimeste nägemusi kujutatud loomaliikidest.

Samal ajal, kui lapsed koos kunstnik Tauno Kangroga loomakujusid meisterdavad, on vanematel võimalus koos zoosemiootik Aleksei Turovskiga näitust vaadata ja filosoofilistel mõtterännakutel osaleda.

Näitleja Taavi Tõnisson loeb kell 14 suures auditooriumis katkendeid loomaraamatute klassikasse kuuluvast Gerald Durrelli raamatust “Minu pere ja muud loomad”. Enne seda teeb muusikat Otsa kooli Big Band Siim Aimla juhatusel.

Ekskursiooni- ja voolimishuviliste arv on piiratud ja seetõttu palutakse end eelnevalt registreerida meiliaadressil info@tallinnzoo.ee. Kontserdit ja näitlejat mahub kuulama 150 inimest.

Perepäev on külastajaile tasuta, toetab SA KIK. Keskkonnahariduskeskus asub loomaaia Õismäe-poolses lääneväravas Ehitajate tee 150. Kes näituseprogrammi loomaaia külastusega siduda tahab, saab nii põhja- kui läänevärava kassast osta pileti kella 9 kuni 17, loomaaed suletakse kell 19.00.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv