Valaste kohvik

Ida-Virumaa

score

3.7

Latest review:

"Eelmine kommentaar on pisut ülepingutatud, sest menüü oli kenasti leti kohal ja väga suurelt valgustatud, samuti nägime viitavat silti,... (5.0)" Write a review

Ida-Virumaa

Send e-mail

Valaste kohvik / Description

Valaste café is located on top of a cliff by the Valaste waterfall, the tallest in Estonia. Seating 26, it is open to visitors 24 hours a day and offers fast food and snacks. In summer you can enjoy the view from the terrace, which seats 40.

Valaste kohvik / Gallery

Send e-mail

Write a review

Reviews

Rating: 5.0

Eelmine kommentaar on pisut ülepingutatud, sest menüü oli kenasti leti kohal ja väga suurelt valgustatud, samuti nägime viitavat silti, mis suunab sissepääsu juurde. (04.01.2016)

Rating: 1.0

Kõigepealt tuleks paigaldada viide, et sissepääs tagantuksest mitte eest klaasuksest. Teiseks võiks menüü kasvõi kolmel lehel olla, mitte kokkupressitud ühele A4'le pimedas nurgas. Kolmandaks teenindaja ei öelnud ei tere ega naeratanud kordagi. Neljandaks kui müüte seljankat, kus on vaid vedelik, üks tükeldatud kartul ja kaks viilu sibulat, siis vahetage nimi vähemalt lihata seljankaks. Viiendaks pange silt et kandikud palun asetage prügikasti peale. Külastajad viskasid kandikud ka prügikasti sest kandikutekoha asemel paiknes lillepott. Teenindaja peksis seal prügikastiustega ja oli vihane, samaaegselt kui rahvast juurde tuli ja teised ootasid. Sellisel tipphooajal tasuks omanikuproual või härral ise ka käsi külge panna ja tagument teki alt välja ajada, mitte inimesi lollitada ja mõnitada oma rämpskohvikuga. Kohutav kogemus mulle ja mu kaaslastele. Edu juhtkonnale! (03.01.2016)

Rating: 5.0

Avatud ööpäev läbi! (26.10.2014)

Company categories

Related companies