Classic Kohvik & Pizza

Kuressaare, Saaremaa

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Kahjuks saime täna ebaprofessionaalse, hoolimatu ja isegi ülbe klienditeeninduse osaliseks. Keegi meid ei tervitanud ega teenindanud ei... (1.0)" Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Classic Kohvik & Pizza / Tutvustus

Classik kohvik asub Kuressaare keslinnas, peatänava ääres. Pakutakse hommikusööke, salateid, suppe, pastasid, grill-roogasid, pitsasid, pannkooke ja magustoite. Lisaks on kohvikus lai kohvi-ja koogivalik ja rikkalik joogi- ja veinikaart. Kohvikus on kokku ligi 70 istekohta ja suvel lisaks 2 väliterrassi.

Kohvikule on lisaks pitsakohvik.
Classic Pizza on avatud alates 11.30
Pitsade koju tellimine tel.+372 45 33441

Classic Kohvik & Pizza / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Olivia
Hinnang: 1.0

Kahjuks saime täna ebaprofessionaalse, hoolimatu ja isegi ülbe klienditeeninduse osaliseks. Keegi meid ei tervitanud ega teenindanud ei lauast ega letist, kuigi tööl oli vähemalt neli teenindajat. Soovisime enne 11.00 hommikul pizzat tellida, kui meile teatati, et enne 11.30 pizzat tellida ei saa. Samas lõpetati hommikusöögi tellimuste vastuvõtt, et lõunaks valmistuda. Lisaks meile lahkus seetõttu ka teine laudkond kliente, kes soovisid hommikusööki tellida. Minuga rääkinud teenindaja (vahetuse vanem) ei vabandanud, ei pakkunud välja ühtegi võimalust kuidas me süüa saaksime, seega lahkusime ja saime söönuks Kessu kohvikus, mida kõigile soojalt soovitame. Classic kohvikusse me kunagi enam tagasi ei lähe ja soovitame kõigile mitte minna. Kuressaares on palju häid söögikohti kus klient on oodatud, Classic kohvik nende hulka ei kuulu. (30.07.2019)

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega