Junsi Puhkekeskus

Viljandimaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandimaa

Saada e-mail

Junsi Puhkekeskus / Tutvustus

Soomaal asuv Junsi Puhkekeskus on suurepärane koht, kus korraldada rõõmsaid koosviibimisi ning koguda elamusi adrenaliinirohketest või hoopis rahu ja lõõgastust pakkuvatest tegevustest.

Pakume laia valikut aktiivse puhkuse ja looduspuhkuse teenuseid Soomaal. Samuti pakume puhkekohta, kus saab nautida saunamõnusid, tünnisauna, magada kämpingutes, pidada pidu peosaalis. Meil on ruumi ja avarust ning privaatsust. Kuna asume suhteliselt hõredalt asustatud kohas, siis siin saad oma mõtetega üksi olla ja akusid laadida.

Kui soovite aktiivselt looduses liikuda, viime teid kanuudega Soomaa vetele. Sobib eriti hästi algajatele ja neile, kes naudivad rahu. Keda huvitab jahikirg, siis on võimalik seda rahuldada veretul jahil viburajal. Kes aga hindab kindlat jalgealust, on hea matkata rabas jalgsi laudteel. Kui aga jagsimatkale soovite põnevust lisada, siis paneme alla räätsad ja saame kõndida seal kuhu tavainimene ei satu - lagedal rabal ja igal ajal.

Tööinimesele on meil head seminarivõimalused. Igasugusetele üritustele saab vürtsitamiseks juurde mõelda igasugu seiklusmänge. Ja neid kõiki teenuseid saab omavahel erinavetks huvitavateks pakettideks kokku panna. Oleme osaliselt teie eest ka töö ära teinud kuid alati saate ise valida, mida teha soovite.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Junsi Puhkekeskus", vaatasid ka