Varbla puhkeküla/Ranna Motell

Pärnumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Algul oli raske leida, kuid koht on super suvitamiseks. Rand ilus puhas. toidud head, pererahvas lahked :). (5.0)" Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Varbla puhkeküla/Ranna Motell / Tutvustus

AS VARBLA PUHKEKÜLA RANNA MOTELL asub Liivi lahe rannikul, vaid 40 m kaugusel merest, puutumatu loodusega paigas, kauni ja puhta liivaranna ääres. Ranna motell pakub suurepäraseid võimalusi puhkuseks, kokkutulekuteks, suvepäevade, nõupidamiste-seminaride korraldamiseks.
Meie kaasaegses motellis on Teie käsutuses 1-,2-,3- ja 4-kohalised mugavustega ja rõduga toad. Max. majutust kuni 104-le. Suvekuudel on külaliste ootel lisaks ka kolm kahekohalist kämpingut ja telkimisvõimalus.

VARBLA PUHKEKÜLA TELKIMISPLATS
Suurürituste korraldamiseks (kuni 1000-le inimesele) pakume väljaehitatud telkimisplatsi merest vaid 100m kaugusel. Kohapeal kõlakoda, tantsuplats, istepingid, veega tualetid (10tk), müügikiosk, varjualune koos palklaudadega, saun, rannas kiiged ja varjualustega palklauad, parkla, karavanikohad, lõkkeplats.
Telkimisplatsi palkmajades majutuskohti kuni 40, kahekohalistes kämpingutes kuni 12-le.

VARBLA PUHKEKÜLA RANNA RIDAELAMU
Ridaelamus on kokku 32 magamiskohta. Ideaalne rentida peredel või sõpradel. Ühes nn korteris on elutuba ja 3 magamistuba 8 magamiskohaga. 3 magamistuba 8-le mõlemal korrusel wc ja dušš, puhketuba diivani, laua ja telekaga, kööginurk (sööginõud, potid-pannid, veekeetja, pliit, külmkapp), voodipesud, saunalinad, seep, terrass, laua ja istumiskohtadega

SAUNAMAJA
Motelli kõrval asuva Saunamaja esimesel korrusel asuvad kaminatuba, saun, WC ja dušširuum. Hubaseks istumiseks on kaminaruum, mille pehmetel nahast diivanitel ja tugitoolidel saab nautida mõnusat olemist ja praksuvat kaminatuld. Sauna keris on puuküttega. Koos „Leiliga” mahub saunalavale 5 inimest. Värskendama saab end minna nii terrassile kui ka merre. Väsinud saunalistel on võimalus ööbida Saunamaja teisel korrusel, kuhu pääseb mööda õuetreppi. Üleval on kaks tuba kuue laia voodiga. Magamiskohti 12-le, kaminatuba, dušširuum, leiliruum, WC, terrass.

KÄMPINGUD
Soojade ilmade saabudes on võimalus ööbida peamaja juures asuvates tagasihoidlikes kämpingumajakestes. Mõnusaid puidust kämpinguid on kolm, igas majakeses on 2 magamiskohta koos voodipesu ja rätikuga. Kämpingus ööbijad saavad kasutada kõrvaloleva Saunamaja esimesel korrusel asuvat WC-d ja dušši. 2 magamisaset, voodipesud, saunalinad, võimalus pesta ja WC kasutada.

PUHKEMAJAD
- Juuli & Aadu Saunamaja
- Tare-Tareke
- Rännumehemaja
- Päkapikumaja
Ideaalne võimalus tulla pere või sõpradega puhkama- meri ja kaunis liivarand vaid jalutuskäigu kaugusel. Lähedal on võrkpalliplatsid, liivarannas jalgpalliväravad. Neli maja on ehitatud palkidest ja on väga hubased ja privaatses kohas. Sees on olemas kõik hädavajalik söögi tegemiseks ja lõõgastumiseks.

• Suvepäevade, kokkutulekute ja pidude pidamise võimalus.
• Seminariruum kuni 40-le inimesele koos vajaliku tehnikaga
• Saunamõnud koos „vihase”vihtlemisega
• Mereturism ja kalastamine
• Linnu- ja ulukijahi pidamise võimalus
• Sisukad vaba aja veetmise võimalused. Seiklusmängud nii maal kui merel - fotojaht, raftiralli, gepsimine, vibu laskmine minigolf, tänavakorvpall, rannavõrkpall, rannajalgpall, piljard,petanq, jalgrattad, sõudepaadid, ratsutamine, matkarajad, korraldame kaatriga ekstreemsõitu rõngal (tube-ga)
• Kaunis, puhas liivarand. Oodatud on ka kõik surfisõbrad.

Voodikohtade arv suvehooajal 104 ja talvehooajal 85

Mõnusat äraolemist Varbla Puhkeküla Ranna motellis nii suvel kui talvel!

Konverentsiruumid, seminariruumid

RANNA MOTELLI SEMINARIRUUM

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
40
40
60
25
20
30
42.0m²

Tehnilised lisad: internet, grafoprojektor, videoprojektor, pabertahvel

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Ranna Motelli seminariruum on suurpärane koht koosolekute, koosviibimiste ja seminaride läbi viimiseks.

RANNA MOTELLI SEMINARIRUUM

Auditoorium
40
Klassiruum
40
Vastuvõtt
60
Bankett
25
Diplomaat
20
U-kujuline
30
Pindala m²
42.0m²

Tehnilised lisad: internet, grafoprojektor, videoprojektor, pabertahvel

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Ranna Motelli seminariruum on suurpärane koht koosolekute, koosviibimiste ja seminaride läbi viimiseks.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Irene
Hinnang: 5.0

Algul oli raske leida, kuid koht on super suvitamiseks. Rand ilus puhas. toidud head, pererahvas lahked :). (23.09.2010)

Kõik, kes vaatasid "Varbla puhkeküla/Ranna Motell", vaatasid ka