Villa Medica Ilukirurgia

Pärnu, Pärnumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga meeldiv teenindus ja hubane kliinik. Dr. Mart Eller oli sõbralik, rääkis põhjalikult ka ohtudest ning tegi suurepärast tööd. Olen... (5.0)" Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Villa Medica Ilukirurgia / Tutvustus

Hea välimuse tähtsus ei vaja tänapaeval tõestamist ja ilukirurgia on tihti ainus võimalus selle saavutamiseks. Füüsiline ilu teeb inimese enesekindlamaks ja on eeliseks elus. Enam ei ole see ka väheste valitute sünniõigus, ilu on saavutatav igaühe poolt. Seepärast uuri võimalusi ka oma välise Mina parandamise suhtes, lase ilukirurgial end aidata leida Sul täiuslikum Sina. Investeeri endasse ja VOOLI ENNAST! Villa Medicas on meie üheks põhiteenuseks olev ilukirurgia toetatud teiste erialade poolt, et võiksime jõuda parima võimaliku tulemuseni. Villa Medica eeliseks on personali pühendumus ja ilukirurgia edu toetavate lisaerialade olemasolu. Ilukirurgia pakub laialdasi võimalusi näo ja keha noorendamiseks. Ilukirurgia tehnikaid on tänapäeval täiustatud sedavõrd, et ilukirurgilisi operatsioone on võimalik teostada minimaalsete armidega ja suurepärase efektiga teie välimuse parandamisel.

Villa Medica Ilukirurgia / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Väga meeldiv teenindus ja hubane kliinik. Dr. Mart Eller oli sõbralik, rääkis põhjalikult ka ohtudest ning tegi suurepärast tööd. Olen väga rahul ja soovitan kõigile kes on mõelnud plastilise kirurgia teenusele. (28.04.2016)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Villa Medica Ilukirurgia", vaatasid ka