Economy Hotel

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga hea asukoht, soodne. Väga mitmekesine toidukohtade valik, pizza, burger, nuudlid, kohvikud, pubid ja restoranid. Suurepärane... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Economy Hotel / Tutvustus

Economy Hotell on keskkonnasäästlik ajalooline väikehotell trendikas Kalamajas, loomingust, maitsetest ja elamustest pulbitseva Telliskivi Loomelinnaku, uuenenud Balti Jaama Turu ja muinasjutulise Vanalinna kõrval. Aastast 2017 omame uhkusega rahvusvahelist keskkonnamärgist Roheline Võti / Green Key.
 
Oleme üks vanimaid hotelle Tallinnas, aastast 1890, ja seni ajani on meie numbritoad ajastule ja Kalamaja arhitektuurile omaselt pigem kompaktsed ja lihtsad. Oleme püüdnud säilitada hinnalist vana nii palju kui võimalik.

Hotelli kahel korrusel on 40 numbrituba, neist  8 üheinimesetuba ,  21 economy kaheinimesetuba,  6 suuremat kaheinimesetuba, 4 kolmeinimesetuba ehk peretuba ja 1 tuba kolmele kuni viiele külalisele. Kõikides tubades on tasuta WiFi, TV, kirjutuslaud ja vannituba dušiga. Hotelli soliidsest east tulenevalt saab korruste vahel liikuda vaid treppidest.

Suuremad kaheinimesetoad ja peretoad mahutavad beebivoodit, suuremad kolmeinimesetoad mahutavad vajadusel lisaks beebivoodile ka lisavoodi.

Hästi käituvad lemmikloomad, kes ei ohusta teisi külastajaid, hotelli töötajaid ega hotelli vara, on meile teretulnud! Lemmiklooma koht broneeri eelnevalt hotelli vastuvõtus. Koerte jalutusväljakud leiad siit .

Autoga tulijad leiavad meie lepingulise partneri „Europark“ parkla majast minuti edasi sõites, aadressil Kopli 4. Hotelli vastuvõtt organiseerib vabade kohtade olemasolul tasuta parkimise, kui teatate enne parklasse minekut oma auto numbri.
Mootorratastega ja jalgratastega reisijatele on ette teatamisel tasuta parkimiskohad mugavalt hotelli hoovis.

Restoran ja kohvik on mõlemad hetkel läbimas uuenduskuuri, et pakkuda veelgi paremat hommikusööki. Seni saab hommikukohvi ja head kõhutäit nautida meie koostööpartneri juures.

Hotelli vastuvõtust saab tasuta laenutada vihmavarju, fööni, triikrauda ja lauda. Võimalik on tellida pesu pesemist, äratusteenust ja taksot või transfeere.
Kõikjal hotellis on tasuta WiFi.
Treeningvõimalustel pakub soodustust meie majast mõne minuti kaugusel asuv partner-jõusaal. Seltskondadel on võimalik tellida lähedaloleva partneri juures privaatset sauna kasutust.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Väga hea asukoht, soodne. Väga mitmekesine toidukohtade valik, pizza, burger, nuudlid, kohvikud, pubid ja restoranid. Suurepärane ühsitranspordi võimalused, rong, tramm, buss, troll, takso, kõik on hotelli ümber olemas. (30.09.2015)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Economy Hotel", vaatasid ka