Floating

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Floating / Tutvustus

Mis on Floating?

Floating on võimalus võtta aeg maha ja leida mõned minutid enese jaoks. Võimalus astuda korraks välismaailmast sisemaailma, avada uks heade ideede ja loovuse juurde, raputada maha võõras ja leida üles oma.

Praktilisest küljest on Floating keskkond: üks kamber, milles on soolane vesi, mis Sind kannab ja milles hõljud; pimedus - kui Sa nii soovid - ja vaikus, mis puhata lasevad ja võimaldavad meelel avada uusi uksi. Ühtlane temperatuur kambris kaotab piiri vee ja õhu vahel ning laseb segamatult lõõgastuda.

Kuidas seanss kulgeb?

Floatingu seanss on umbes tund aega pikk. Suurema osa sellest ajast veedate lõõgastudes floatingu vannis. Vannis on soolavesi, mis on nii tugeva soolsusega, et ei lase teil põhja vajuda. Heites vette selili vajuvad kõrvad vee alla ja nägu jääb veest välja. Ühtegi kehaosa ei ole tarvidust üleval hoida. Soolane vesi kannab selle eest hoolt, et te nagu kork vee peal ulbite.

Enne vanni minekut astuge duši alt läbi ja peske end. Pärast seda minge vanni, seadke end sisse ja lõõgastuge. Vannis sees saab valguse kustutada, soovi korral võite valguse tervest ruumist välja lülitada, et anda oma nägemismeelele tõelist puhkust. Et aidata teil kõigest välisest lahti lasta ja iseennast kuulata, olete te vannis puhates suurema osa ajast vaikuses. Seansi jooksul kõlab siiski kaks muusikalugu: üks alguses ja teine päris lõpus. Viimane muusikapala annabki märku peatsest seansi lõpulejõudmisest. Pärast muusika vaikimist on aeg vannist välja tulla ja oma teadvus tavamaailma tagasi tuua. Käige siis jälle duši all ära, et sool kehalt maha uhtuda. Vett võib ka kõrva lasta, et sool seal hiljem ebamugavustunnet ei tekitaks.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Floating", vaatasid ka