Hotell Lepanina restoran Julie

Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Hotell Lepanina restoran Julie / Tutvustus

Lepanina hotelli restoran Julie on imeline peatuspaik meeliköitvate hetkede nautimiseks. Kauni merevaatega valgusküllases restoranis on võimalik korraldada meeldejäävaid tähtpäevi ning armsaid peresündmusi kuni 100-le külalisele.
Restorani oma köögis valmivad road on lihtsad, kuid maitsemeeli paitavad ning keha turgutavad! Igasse rooga on põimitud killuke helget päikesepaistet ning naeratavat rõõmu!

Hotelli külaliste ootel on mitmekülgne ning tervislik hommikusöök alates kella 07.00 kuni kella 10.00. Hommikusöögid serveeritakse iseteenindatavas rootsi lauas. Maist septembrini on avatud merevaatega suveterrass, kus hommikukohvil on sooja päikesepäeva mekk ning õhtusöökide saatjaks on täiuslikud päikeseloojangud avara mere meeltevallas!

Baar on avatud 01.mai – 31.mai 2017.a. esmaspäevast – neljapäevani ning pühapäeval kella 12.00 – 19.00. Reedel ning laupäeval ootame külalisi alates kella 10.00 kuni kella 21.00.
Baaris on valikus erinevad kohvijoogid, alkohoolsed – ja karastusjoogid, koogid, saiakesed, suupisted, jäätise – ning mahlakokteilid.

Kui Sa soovid pakkumist võrratule pulmapeole, armsale juubelipidustusele, stiilsele suvepeole, rühma toitlustamisele, tegusa seminarpäeva kohvipausidele, sauna suupistetele või romantilisele grillõhtusöögile, küsi palun pakkumist telefonil või jättes oma soovi meile postkasti.
Sinu soovidest saab alguse põnev teekond toidumaailma avarustesse!

Hotell Lepanina restoran Julie / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega