Spa Hotell Rüütli

Kuressaare, Saaremaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning... (5.0)" Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Spa Hotell Rüütli / Tutvustus

2002. aasta lõpus valminud Saaremaa Spa Hotell Rüütli asub Kuressaare linnapargi ja jahisadama vahetus läheduses kaunil promenaadil. Oma huvitava arhitektuuri, sõbraliku personali ja mitmekesise teenustevalikuga on Rüütli saanud paljude klientide vaieldamatuks lemmikuks erinevate puhkekohtade seas.

Saaremaa Spa Hotell Rüütli on ideaalne puhkusekoht peredele, pakkudes nii lastele, noortele kui täiskasvanutele erinevaid ajaveetmis- ja lõõgastusvõimalusi. Kui lapsevanemad lõõgastuvad terviseprotseduure või iluhoolduseid nautides, saavad lapsed aega veeta mängutoas.

Alates 2012 aastast saab hotellis kasutada golfisimulaatorit. Mängimiseks saab valida 15. golfiväljaku vahel üle kogu maailma, teiste hulgas Emirates Golf Club'i Dubais ja Moscow Country Club'i Venemaal.

Raviosakond ja ilusalong

Lisaks teistes Saaremaa Spa Hotellides pakutavatele raviteenustele pakub Spa Hotell Rüütli teist laadi raviteenuseid. Energiakapsel (NeoQi), valgusravi (UVA, UVB + SAD), relaksatsioonikamber, infrapunasaun, lokaalne külmaravi, Hydrojet vesimasaaživoodi, muusikaravi jm. Spa Hotelli esimesel korrusel asub ilusalong Elu ja Ilu, kus saab nautid erinevaid hoolduseid.

Spa Hotell Rüütli / Galerii

Konverentsiruumid, seminariruumid

Rüütli konverents

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
-
-
-
-
20
-
70.0m²

Tehnilised lisad: internet

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Rüütli konverents

Auditoorium
-
Klassiruum
-
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
20
U-kujuline
-
Pindala m²
70.0m²

Tehnilised lisad: internet

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Liisi Paidra
Hinnang: 5.0

Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning neid käidi iga päev ka koristamas. Meie jaoks oli ainult arusaamatu, miks pidi maksma eraldi summa vesiaeroobika eest. Vastuvõtuleti andmeil pidi see hotelli külastajatele olema lisateenusena, kuid aeroobikatreener ütles, et see on siiski hinna sees ning eraldi raha selle eest maksma ei pea. Samuti olime broneerinud endale iluprotseduure, kuid vähese informatsiooni tõttu oli üks protseduur meile ilmselgelt liiga vale. Tegu oli mingi vanainimeste silumisega. Vastuvõtulett aga keeldus meil seda protseduuri vahetamast ning raha ka ei oleks tagasi saanud. Siinkohal aga tänaksin meeldivad massööri, kes tuli vastu ning niisama silumise asemel sain väga hea massaaži osaliseks. Söögid olid maitsvad ning veekeskus oli samuti väga hea. Seetõttu on kogu üldmulje ka meeldiv. Kõik muud protseduurid olid nii meeldivad, et kindlasti läheksin sinna juba ainuüksi teeninduse tõttu tagasi. Kokkuvõtvalt olen selle puhkusega rahul ja soovitan ka teistele! (31.10.2010)

Kõik, kes vaatasid "Spa Hotell Rüütli", vaatasid ka