Spithami Puhkemajad

Läänemaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Üks võrratu koht puhkuseks, imelisel Läänemaal, ürgsete metsade veerel. Koht, kus aeg peatub ja argimelu haihtub. Lisaks lummab lähedal... (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Spithami Puhkemajad / Tutvustus

Puhta looduse rüpes, mere vahetus läheduses asuvad Spithami puhkemajad.

Eelkõige saab siin nautida suve – päikest, metsakohinat ja mõnusat liivaranda. Lisaks sellele pakuvad puhkemajad hubasust ning mugavust, majades on selleks kõik vajalik olemas. Samas kui tunned, et üle puhata ka ei taha, siis meie juures on alati võimalus pisut sportlikuks tegevuseks – olgu selleks siis pallimäng, matkamine või miks ka mitte - jalgrattasõit puhtas looduses.

Spithami puhkemajad asuvad Läänemaal, Noarootsi vallas, Spithami külas. Spithami on algusaegadest olnud rannarootslaste asundus, ka praegu elab külas palju rootslasi. Marja- ning seenerikas mets, kalarikas meri ning linnuliikiderikas värske õhk ongi Spithami tunnussõnadeks.

Spithamis asub Põõsaspea linnuvaatlustorn, mis pakub huvi muuhulgas ka välismaistele asjaarmastajatele, kuna siit lendab läbi suur hulk erinevat liiki linde. Spithami lähedal asub Peraküla rand, mis on aastaid olnud surfajate meelispaigaks.

Spithami suur maja

Suures majas on kolm magamistuba, kokku 8 magamiskohta + vajadusel kahe lisakoha võimalus. Lisaks on võimalus kasutada lapsevoodit.
Voodipesud ning saunalinad on hinna sees. Majas on saun, wc ning dušširuum eraldi; köögis on olemas külmkapp, nõudepesumasin, elektripliit ning- ahi, kohvimasin, röster, veekeetja, suur söögilaud kuni 8 istekohaga. Elutoas on suur kamin, diivan, televiisor, kogu majas on tasuta wifi ühendus.
Maja ees on suur terrass, kus saab terve päeva päikest nautida, maja juurde kuulub tünnisaun ning väliköök kus on olemas pliit, kamin, söegrill ning suitsuahi. Maja ees asetseb tiik, kus on mõnus kuumast saunast tulles end jahutada, maja lähedal asub mereliivaga kaetud võrkpalliväljak.

Spithami väike maja

Väike maja on avara planeeringuga, 4 magamiskohta, lisaks vajadusel kahe lisakoha võimalus.
Voodipesud ning saunalinad on hinna sees. Majas on saun, wc ning dušširuum on koos. Köögis on külmkapp, nõudepesumasin, kohvimasin, röster, elektripliit, veekeetja. Elutoas on hästi sooja andev kamin-ahi, televiisor, diivan, kogu majas levib tasuta wifi ühendus. Maja ees on suur terrass, maja kõrval asetseb tünnisaun ning söegrill.

Spithami kämpingud

Suure maja kõrval metsa rüpes on kaks kämpingut, kummaski kaks magamiskohta. Voodipesud ning saunalinad on hinna sees.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Üks võrratu koht puhkuseks, imelisel Läänemaal, ürgsete metsade veerel. Koht, kus aeg peatub ja argimelu haihtub. Lisaks lummab lähedal asuv jalutuskäigukagusel olev meri! Koht, mis kutsub ja ootab tagasi! (17.02.2015)