Valaste puhkeküla

Ida-Virumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Puhas, privaatne. (5.0)" Anna hinnang

Ida-Virumaa

Saada e-mail

Valaste puhkeküla / Tutvustus

Olete oodatud Valaste puhkekülasse, mis asub pankrannikul Ida-Virumaal Eesti kõrgeima joa juures. Loodus pakub siin kauneid vaateid. Lisaks võimalusele maakoore kihtidega tutvust teha ja langeva vee ilu vaadelda, saab siin nautida ka romantilisi päikesetõuse ja loojanguid mere kohal.
Puhkekülas asuvast kohvikust saab ööpäevaringselt kehale kerget kosutust leida.

Ööbimisvõimalusi on siin mitmeid. Kui soovite taskukohast majutust, siis võite valida toa hostel/puhkemajas. Puhkemajas on kokku 5 magamistuba, igas toas on 2 voodit (üks lai ja teine kitsas), sanitaarruumid ja köök on ühiskasutuses. Puhkemaja saab ka tervenisti reserveerida, kui plaanite pidu või mõnda tõsisemat sündmust. Puhkemajas on võimalik korraldada seminare kuni 25 külalisele, saadaval on seminari lauad-toolid ja esitlustehnika ning wi-fi. Õdusamaks olemiseks saab sauna kuumaks kütta ja kaminas tule üles võtta või sulpsata kuuma kümblustünni. Grillihuvilisi ootab avatud lehtla ja grill-paviljon, kuhu end vihmasegi ilmaga liha küpsetama saab sättida.

Samuti saate valida puhkamiseks mugavusi ja privaatsust pakkuva peremaja ehk nn bungalow. Peremaju on kokku 4. Igas majas on lai voodi, lahtikäiv diivan ja välivoodi (võimalik majutada kuni 5 külalist). Bungalow-s on privaatne sanitaarruum, lameekraaniga teler (kohalikud kanalid), külmik, pliit, veekeetja, konditsioneer, lauanõud. Magamislavats asub kõrgendatud alal ning sinna tuleb ronida redeliga.

Kui reisite telgi või autosuvilaga, leiate samuti sobiva koha nende puhkekülasse paigutamiseks. Suurema seltskonna jaoks saab ööbimisvõimalusi vastavalt erinevatele soovidele kombineerida.

Soovime Teile mõnusat puhkust Valaste puhkekülas!

Valaste puhkeküla / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Puhas, privaatne. (26.10.2014)