Wellnesskeskus Ilu

Narva-Jõesuu, Ida-Virumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Narva-Jõesuu, Ida-Virumaa

Narva-Jõesuu, Ida-Virumaa

Saada e-mail

Wellnesskeskus Ilu / Tutvustus

Wellnesskeskus Ilu on oma heaolukeskuse teenuste valiku pannud kokku moel, mis võimaldab teil valida sobiva teenuse sobival ajal.

Reipuse taastamiseks ja meeleolu tõstmiseks pakume erinevaid, nii lõõgastavaid kui toonust tõstvaid massaaze, näiteks klassikaline Rootsi massaaz, massaaz˛ küünla või vulkaaniliste kividega ning Ayurveda massaaz. Spaapuhkuse lahutamatuks osaks on ka veeprotseduurid.

Keskuses saab nautida spaaprotseduure Baltimaade seni ainsas multifunktsionaalses Vichy dusiga teraapiakabiinis Aemotion Spa.
Kauni ja hoolitsetud välimuse säilitamiseks pakume teile näo- ja kehahooldusprogramme sellistelt juhtivatelt kosmeetikatootjatelt nagu Mary Cohr (aparaadihooldus Catio Vital) ja Cinq Mondes (parimad hooldusrituaalid „viiest maailmast“). Väga tähtsal kohal on ka keha ja näo naha noorendamisele suunatud uuenduslikud protseduurid ja programmid.

Spaakeskuses Three Apples Spa võite näiteks nautida eksklusiivseid nahka uuendavaid 3D-protseduure, mis viiakse läbi tuntud Iisraeli tootja Syneron aparaadiga eTwo.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega