Goodwin The Steak House

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Best Steak in Estonia for sure! (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Goodwin The Steak House / Tutvustus

GOODWIN The Steak House on ainus klassikalise Ameerika liharestorani kogemustel ja traditsioonidel põhinev restoran Baltimaades ja Skandinaavia riikides. Selle Eesti jaoks ainulaadse restoraniprojekti algatajateks on oma ala asjatundjad, kes teavad täpselt, missugune peab olema üks TÕELINE liharestoran. Selle kontseptsiooni pikaajaline tundmaõppimine Ameerika Ühendriikides ja Austraalias – riikides, mis on tõelise biifsteegi-kultuuri rajajad, riikides, kus liharestoranid kujutavad endast rahvuslikke kultussümboleid, – võimaldab meil täie kindlusega väita, et meie pakutav ei jää millegi poolest alla originaalsele Ameerika liharestoranile ning sisaldab kõiki selle nõutavaid atribuute. Esimese GOODWINi liharestorani avasime me 2009. aasta märtsis Tallinnas, et igaühel teist oleks võimalik osa saada meie kirglikust biifsteegiarmastusest.


Liharestorani kultuur Goodwini moodi on rajatud kolmele põhimõttele, milleks on lihakultus, veinikultus ja külastajakultus. Lihakultus väljendub erilises lähenemises biifsteekidele alates liha valimisest kuni selle valmistamistehnoloogiani. Veinikultuse all mõistame professionaalset lähenemist veini valimisele: me teame veinidest kõike ja pakume oma biifsteekide juurde just neid veine, mis siia kõige paremini sobivad. Külastajakultus on meie külalislahkuse aluseks. Me tunneme ja armastame oma külastajaid ning loome neile kõige mugavamad tingimused. Goodwinis pakub külastajale naudingut iga üksikasi: söök, jook, muusika, teenindus, avatuse ja külalislahkuse õhkkond. Me oleme kindlad, et olles meie biifsteeke kord juba proovinud, oskate te tõeliste biifsteekide omapära ka edaspidi hinnata ja saate meie alaliseks külastajaks ja sõbraks.

Meie restoranis on avatud ka banketisaal, kus on hea võimalus korraldada sünnipäevi, pulmi, ärilõunaid ja teisi olulisi sündmusi.
Pakume nii a la carte kui ka spetsiaalselt peakoka poolt koostatud menüüd. Banketisaal mahutab 12-60 inimest ning seal pakume ka võimalust vaadata ja kuulata Teie enda kaasavõetud muusikat ja videosid.
Kohtade broneerimiseks ja üksikasjade arutamiseks võtke meiega kindlasti ühendust info@steak.ee või +372 661 5518.

Ootame Teid ja Teie külalisi Goodwin The Steak House.
Meeldivate kohtumisteni!

Konverentsiruumid, seminariruumid

VIP Ruum

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
-
-
35
35
-
35
-

Tehnilised lisad: internet, TV/VHS, videoprojektor, CD/DVD

Muud lisad: toitlustus

VIP Ruum

Auditoorium
-
Klassiruum
-
Vastuvõtt
35
Bankett
35
Diplomaat
-
U-kujuline
35
Pindala m²
-

Tehnilised lisad: internet, TV/VHS, videoprojektor, CD/DVD

Muud lisad: toitlustus

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Best Steak in Estonia for sure! (19.09.2014)

Kõik, kes vaatasid "Goodwin The Steak House", vaatasid ka