Hedone

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Olen todellä tyytyväinen mies hierojan ammattitaitoon! Mieheni osti lahjaksi hieronnan. Nyt menen uudelleen hakemaan happy endingin ;-) (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Hedone / Tutvustus

Hedone on Tallinna vanalinnas asuv eksklusiivne massaažiklubi.
Hedone on unikaalne oma idamise atmosfääri, pakutavate massaažide valiku ja meeldiva teeninduse poolest.
Hedone ei paku oma klientidele mitte ainult massaaže vaid elamust - võimalust unustada argitormamised, et tõeliselt lõõgastuda.
Tõelise Hedone elamuse/lõõgastuse tagab privaatsus ja hubasus, mis tähendab, et korraga viibite klubis vaid Teie või Teie seltskond.
Sisenedes klubisse palume kõikidel klientidel vahetada väliriided pehmete ja mugavate hommikumantlite vastu. Olles vahetanud oma igapäeva rõivad pehme hommikumantli vastu juhatab Hedone Adminstraator teid edasi idamaise atmosfääriga puhkeruumi, kus õiget meeleolu aitab luua hubane küünalvalgus, nähtamatu pilvena Sind ümbritsev eksootiliste viirkukute aroom ning meeldiv muusika.

Hedone menüüsse kuulub 14 massaažiliiki, alates klassikalisest üldmassaažist, salendavatest meeprotseduuridest ja lõpetades sensuaalse ja erootilise massaažiga.
Kõik massaaži hinnad sisaldavad ka järellõõgastumist idamaise atmosfääriga puhkeruumi lamamisdiivanitel, koos mullivanniga. Soovi korral saab nautida värskendavaid jooke või lihtsalt mõnuleda aroomaatse vesipiibuga.

Hedones saab mugavalt lõõgastuda kuni 20 liikmeline seltskond.

Hedone korraldab poissmeesteõhtuid, sünnipäevasid, firmapidusid ja eksklusiivse massaažiteenusega olenguid naistele. Soovi korral koos strippari, kõhutantsijate või näiteks õpetliku loenguga, kuidas meestele/naistele erootilist massaaži teha.

Hedone pakub ka romantilisi lõõgastuspakette paaridele, kus kaks inimsest korraga saavad ühes massaažitoas viibides samaaegselt lõõgastavaid massaaže nautida ja hiljem teineteise seltsis mullivanni, suupisteid, veini ja vesipiipu nautida.

1. Üldmassaaž
2. Aroomimassaaž
3. Peamassaaž
4. Tselluliidimassaaž
5. Shindo (jaapani massaaž)
6. Sensuaalne massaaž
7. Seebimassaaž
8. Erootline massaaž
Kõiki Hedone massaaže on võimalik tellida ka kahe massööri poolt tehtava nelja käe massaažina.

Kõiki Hedone teenuseid saab osta kinkekaardina kingituseks
Et klubi asub otse Tallinna vanalinnas, on sealt mugav edasi pidutsema minna…

Lõõgastavadi hetki soovides,
Teie Hedone

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Olen todellä tyytyväinen mies hierojan ammattitaitoon! Mieheni osti lahjaksi hieronnan. Nyt menen uudelleen hakemaan happy endingin ;-) (11.07.2016)

Hinnang: 5.0

Todella hyvän hieronnan sain mies hierojalla, hän osaa käsitellä naista hienotunteisesti ja sinä itse valitset omalla kehon kielellä miten eroottinen hieronta etenee☺️ (28.11.2015)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Hedone", vaatasid ka