Air Seychelles

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Air Seychelles / Tutvustus

Air Seychelles, Seišellide rahvuslik lennufirma, toob uhkusega teieni Creole Spirit elamuse- Seišellide kogemuse ja Seišellaste tõelise külalislahkuse. Air Seychelles on Seišellide spetsialist ning pakub parimaid hindu nendele taevalikele saartele.

Air Seychelles alustas tegevust 1978. aastal lendudega saarestiku siseselt ning kasvas peagi professionaalseks ja hinnatud rahvuslikuks lennufirmaks. Tänapäeval on Air Seychelles Seišellide „nabanöör“, mis toetab selle unikaalse 115 saarest koosneva ning maailma ilusaimaks peetava arhipelaago turismi.

Air Seychelles lendab Seišellidelt Mahe saarelt nelja Euroopa linna:
London Heathrow 2 x nädalas ja London Gatwick 1 x nädalas
Paris Charles de Gaulle 5 x nädalas
Milan Malpensa 1 x nädalas
Rome Fiumicino 2 x nädalas

Lisaks pakub Air Seychelles eksklusiivseid ühendusi edasilendudeks Seišellide saarestikus. Lennufirma on saavutanud kadestusväärse eelistatud lennufirma positsiooni, transportides 60% kõigist saarestiku külastajatest.

Air Seychelles lennukipark koosneb kahest Boeing 767-200 EM ja kolmest Boeing 767-300 ER lennukist rahvusvaheliste lendude tarbeks ning kolmest DHC-6 Twin Otter ning ühest Shorts 360-300 lennukist, mis opereerivad kodumaised liine. Lennufirma rahvusvahelisi lende teenindavad lennukid on statistiliselt maailma kõige turvalisemad.

2013 aastal lisandub Air Seychelles lennukiparki kaks tuliuut Boeing 787 Dreamliner lennukit. Lisainfot selle kõrgetasemelise ning äärmiselt efektiivse lennumasina kohta leiate 787 Boeing/Air Seychelles alamlehelt.

Seišellid on ideaalne sihtloht abiellujatele, peredele, looduse armastajatele ning igaühele kel meeldib veeta sportlikku puhkust mängides golfi, püüdes kala, sukeldudes või purjetades. Samuti peetakse Seišelle sobivaks sihtkohaks äriturismile. Ajavahet sisuliselt pole, lennud on keskmise pikkusega nig hotellides on kõik võimalused nii täiuslikuks ärikohtumiseks kui lõõgastumiseks.

Sügisel 2010 vahetab Air Seychelles välja oma Pearl äriklassi istmed kolmes Euroopa lendudele pühendatud Boeing 767-300 lennukis. Äriklassi kõik 20 istet saavad peale vahetust olema horisontaalseks voodiks muudetavad pakkumaks meie reisijatele suuremat mugavust.

Seišellide rahvuslikul lennufirmal on koostööleping Air France’ga. Selle lepingu kohaselt opereerib Air Seychelles Pariis- Seišellide liini mõlema lennufirma nimel.

Air Seychelles / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Air Seychelles", vaatasid ka