Estonia Medical Spa & Hotel Termid

Pärnu, Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Estonia Medical Spa & Hotel Termid / Tutvustus

Tõelisi saunarõõme saab kogeda Estonia Spa Termide sauna- ja basseinikeskuses, kus kohalikud saunateadmised on ühendatud idamaistega ja lisatud vee nautimise võimalus. Eri saunad, eri kombed, aga üks on ühine – puhtaks saab nii keha kui ka vaim. Tutvu saunade ja basseinidega siin.

NB! Juulis Termid suletud 13.07 – 26.07.2015.

VALIKUTES ON

- SOOME SAUN
Termide soome saunas on õhk kuum ja kuiv ning temperatuur võib tõusta kuni 95 °C. Puiduga üle löödud seinte ja astmelise lavaga ruumis on mõnus kuumust nautida. Soojusallikaks on tulised kerisekivid, millele leili visates õhku lühiajaliselt niisutatakse.

- HAMAM
Türgis on aurusaun ehk hamam säilinud tuhandeid aastaid ning toonud meie kõnepruuki ka mõiste “türgi saun”. Termide türgi sauna kompleks koosneb kahest aurusaunast, kus temperatuur on ca 45 °C.

- KNEIPPI VESIRAVI
Iidse tarkuseni, et veel on ravitoime, jõudis ka kirikuõpetaja Sebastian Kneipp. Kneippi kuuri puhul ongi oluliseks komponendiks vesi – nii soe kui vaja, nii külm kui võimalik. Kneippi teraapia külma ja sooja vee jalutusrada paikneb Termide esimesel korrusel mullivanni ja Vichy duššide vahetus läheduses. Klient kõnnib vannis vaheldumisi läbi madala külma (kuni 5 °C) ja sooja vee, vanni põhjas on erineva suuruse ja tekstuuriga merekivid.

- VICHY DUŠID
Vichy dušid said alguse Prantsusmaalt ja tegu on ühe mõnusalt lõdvestava spaakogemusega. Te lamate soojal kivipingil ning kolm ülevalt alla langevat sooja veejuga paitavad teie keha ja teevad olemise värskemaks. Tekib tunne, nagu sajaks sooja suvist vihma.

- SENTO ALA Termid
Termide sento alas asub lamamistoolidega puhkeruum, soolasaun, aurusaun ja eksootiline jaapani vann.

Jaapani vanni temperatuur on 42 °C ja seda saavad korraga nautida kuni 10 inimest. Jaapani vann on tõeliseks lõõgastuseks meie põhjamaises kliimas. Mõnus soojus püsib kehas veel mõnda aega pärast vannist väljatulekut ja tekitab meeldiva rammestuse. Soovitame Jaapani vanni nautida pärast soolasauna ja mitte kauem kui 20 minutit korraga.

- MULLIVANN Termid
Väikeses 31–34 °C veega täidetud seitsmekohalises massaaživannis on võimalik istuda ja lasta samal ajal jahedatel (20 °C) veejugadel ennast masseerida.

- BASSEINID Termid

Suurim bassein on 1,5 m sügavune ja mõnusalt sooja veega (kuni 31 °C), mis mõeldud rohkem rahulikuks ujumiseks ja nautimiseks kui tõsiseks sporditegemiseks. Lisaks suurele basseinile paiknevad samas ruumis kaks väiksemat: massaažigrottide, veejugade ja ‑kaskaadidega bassein ning seljamassaaži istmetega 34 °C veega väike mullibassein. Pere pesamunadele mõeldud, sooja veega (31 °C) lastebassein


Estonia Spa Termid on avatud iga päev kell 06:30 – 22:00, välja arvatud igakuised hoolduspäevad.

Estonia Medical Spa & Hotel Termid / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari