Hirve Puhkemaja

Saaremaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saaremaa

Saada e-mail

Hirve Puhkemaja / Tutvustus

Hirve puhkemaja on palkmaja, mis asub Kuressaarest 12 kilomeetrit läänes, 10 minuti autosõidu kaugusel. Esimesel korrusel on hubane elutuba kaminaga, söögituba, köök, vannituba ja saun. Teisel korrusel on kaks magamistuba ja puhkeala. Mõlemal magamistoal on kahekohalised voodid ja puhkealas on kaks ühekohalist voodit. Puhkeala kõrval on rõdu. Majas on televiisor ja väligrill.

Imeilus Mändjala rand on jalutuskäigu kaugusel ja Saaremaa SPA hotell ja restoran on samuti lähedal. Uus Saare golfi väljak on 7 minuti autosõidu kaugusel (Kuressaare läheduses). Hirve puhkemaja sobib peredele, kes tahavad linnaelust eemale saada, eraisikutele ja SPA entusiastidele, kes naudivad metsas jalutamist, rannal lõõgastumist või vaikuses raamatu lugemist, kuulates linnulaulu ja tuulepuhangut.

Saaremaa on tuntud kui looduslik lindude puhkepaik. See on linnuvaatleja unistus! Igal aastaajal on Mändjalal midagi imelist pakkuda: talvel maagiline lumi, kevadel ja sügisel looduse armastajatele ja linnu huvilistele imeline maastik ja suvel randa mineja unistus.

Kuressaares leiad sa mitmeid SPA-sid, toredaid poode, kohvikuid, restorane ja pubisid. Kuressaare on täis vana-maailma šarmi ja sobib rahulikuks puhkuseks SPA-s või linnas ringi jalutamiseks, samuti pakkudes suurepärast einestamist ja ööelu õhtutel. Saaremaal on palju huvitavaid vaatamisväärsusi ja palju võimalusi rattaga sõitmiseks, hobustega ratsutamiseks, turismireisideks ja loodusrännakuteks. Kindlasti külasta ka Saaremaa kodulehekülge, et saada rohkem informatsiooni oma puhkuse plaanimisel.

Hirve Puhkemaja / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Hirve Puhkemaja", vaatasid ka