Nipi Mängumaa

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nipi Mängumaa / Tutvustus

Sünnipäeva on meil mõnus pidada, sest selleks on Nipi Mängumaa ju loodudki.

Asume kesklinnas Zelluloosi vaba aja keskuses, 200m kaugusel Sikupilli kaubanduskeskusest. Maja juures on tasuline parkla. Tasuta parkimise võimalus on Sikupilli kaubanduseskuse parklas ja Lastekodu tänaval Haigekassa ees. Sünnipäevalapse perele anname tasuta parkimiskaardi ühe auto parkimiseks Nipi hoovis.

Ruumi on meil rohkesti. Kokku 220 ruutmeetril jätkub avarust nii lastele kui vanematele. Atraktsioonid on ehitanud nii, et jääks piisavalt võimalust niisama hullamiseks ja jooksmiseks.

Nipi mängumaal toimub alati korraga vaid üks sünnipäev. Seepärast on peol vaid tuttavad ja sõbrad. Mõnikord on nii mõnedki otsustanud pidada korraga mitme sõbra sünnipäeva. Kord olid tordilaual 3 torti ja ühtekokku 27 küünalt! Nipil pole selle vastu midagi. Häid lambaid mahub palju ühte lauta! Aga seegi tähendab, et korraga pidutsevad vaid sõbrad ja sõprade sõbrad. Nagu ühel sünnipäeval olema peabki!

Sünnipäevadel on alati kohal Nipi töötaja, kelle poole võib pöörduda abisoovide ja küsimustega. Et muuta pidu veelgi põnevamaks, võib tellida Nipi peojuhi. Tema tegeleb laste ja täiskasvanutega kogu peo vältel. Õpetab, julgustab ja julgestab. Näiteks ronimisseinalt on võmalik laskuda ju lausa kolmel erineval moel. Muuhulgas pea alaspidi. Peojuht keerutab tünnisõitasoovijaid - sealgi on omad nipid. Tegeleb matilehüppajatega. Jahutab. Korraldab küünalde puhumist ja tordilõikamist. Valib muusika ja miksib kokku disko jne jne jne. Tõsiseltvõetavuse huvides pole peojuht dekoreeritud, vaid on Nipi logoga särgis.

Samuti võib tellida kostümeeritud tegelase - Printsess Lilliffee, Pipi, Karlssoni, Mereröövli, Kassi või Jänese. Tema korraldab lastele mänge ja ühiseid tegevusi. Nipi atraktsioonide- ronimisseina, hüppemati ja tünnisõidu ning labürintidega tema ei tegele. Soovitame kostümeeritud tegelase tellida üheks tunniks kuna lastel ei jätku tegelase jaoks kauem tähelepanu.

Laste riietus tasuks valida pigem sportlik ja mugav. On olnud küllalt juhuseid, kui pisikesed printsessid roosa ja kahara kleidi seljast ära viskavad ning hoopis sukapükste või teksade väel ringi silkavad. Sest kiiresti selgub, et kleit segab nii ronimist, kui hüppamist. Ehk ühe lausega öeldes: Pidu ei maksa ka üle organiseerida!

NB! Kui Sul on vaja, saad sünnipäevakutsed meilt. Kutsed on tasuta ja need saab kätte Nipi Mängumaalt.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Nipi Mängumaa", vaatasid ka