Nõmme Seikluspark

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nõmme Seikluspark / Tutvustus

Kõrguste vallutamine, võrkudesse hüppamine, takistused ja köied, pikad liud maa ja taeva vahel – SEE ON SEIKLUSPARK PUUDE OTSAS

Radade tutvustus

Puudele ehitatud radadel seigeldes avastate ennast ja kaaslasi põnevates olukordades! Nõmme Seikluspargis on kokku 6 kõrgseiklusrada. Iga rajaga kõrgemale liikudes läbite erineva raskusega takistusi. Rajad lõppevad kiirete laskumistega trossteedel (ahviraudteedel). Igal hooajal rõõmustame seiklejaid millegi uue ja põnevaga.

Suhteliselt madalale ehitatud KIIRUSRADA on tehniliselt raske. Põnevust lisab elektrooniline ajavõtusüsteem. Testi, kui kiire ronija Sa tegelikult oled! Aega kulub kõigi radade läbimiseks u 2,5 tundi, grupi puhul võib arvestada umbes 3 tunniga.

Pimedas pealambiga puudel turnides tunnetad sootuks teistlaadi reaalsust. Ka vihma ei tasu karta, puud annavad varju ja rajad on vabalt läbitavad.

Suveperioodil toimub ohutusinstruktaaž iga 30 või 45 minuti järel.

Mudilaste seikluspark

Pisemad mutukad, kelle pikkus jääb alla 115 cm, saavad turnimisega algust teha mudilaste seikluspargis. Lapsi ootavad nõiamajad, madalale ehitatud rippsillad, kiiged ja ahviraudteed. Vajadusel saab täiskasvanu seiklusraja kõrval kõndida ning kaasa aidata.

Talvehooajal oleme avatud broneeringutele.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Nõmme Seikluspark", vaatasid ka