Vormsi Norrby Apartmendid

Läänemaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Vormsi Norrby Apartmendid / Tutvustus

Aastaringselt avatud kõikide mugavustega külalisapartmendid asuvad Vormsi saare idaosas Norrby külas Hanase talus, vanas 1867. aastal ehitatud aidahoones. Asukoht on privaatne, rahulikus piirkonnas Norrby külasüdamest pisut eemal. Kompleksis asub kolm kõikide mugavustega apartamenti, millest igaühel on eristuv sisekujundus ja suurus. Kokku on kompleksis 17 kohta, täiendavalt võimalik lisada 3 lisakohta.

Kevadel 2017 avame oma kompleksis uue aurusaunaga maja ööbimiskohtadega ca 7-8 külastajale. Sauna mahub korraga 6 inimest. Kokku saab meie majutuses peale saunamaja valmimist olema ca 28 majutuskohta.

Kõik meie apartmendid ja saunamaja saavad kevadest varustatud jahutavate õhkkonditsioneeriga, et külastajad tunneksid end ka kõike kuumematel suvepäevadel ja öödel suurepäraselt.

Soovi korral võimalik ka telkida.
Lemmiloomade kaasa võtmine eelneval kokkuleppel.

Saunaapartment mahutab kokku 4 külastajat. Apartmendis on kõigi mugavustega köök, mis on varustatud kõige vajalikuga (veekeetja, pliit, presskann, mikrouun), tv, wifi, wc, dušš, saun Eesti disainerite loodud "Huum" kerisega, terrass ja söegrill. Hinna sees on voodipesu ja saunalinad. Laealuses nišis on kaks eraldi hea une madratsit ja elutoas lahtikäiv diivan kahele.

Aidaapartment koosneb kahest toast ja mahutab kokku kuni 6 külastajat. Apartmendis on kõikide mugavustega köök (veekeetja, pliit, presskann, mikrouun), tv, wifi, wc, dušš. Hinna sees on voodipesu ja saunalinad. Elutoa laealuses nišis on kaks eraldi hea une madratsit ja lahtikäiv diivan. Teises toas on lai voodi mõnusaks puhkamiseks. Võimalik paigutada 1 lisavoodi.

Majakaapartment koosneb kahest eraldi toast ja mahutab kokku kuni 8 külastajat. Magamisaidas on eraldi väiksem voodi ning lai voodi. Elutoas on lahtikäiv diivan ja kahes laealuses magamisnišis kokku 4 magamiskohta eraldi hea une madratsitega. Apartmendis on kõikide mugavustega kööginurk (veekeetja, pliit, presskann, mikrouun), tv,wifi, dušš ja wc. Hinna sees on voodipesu ning saunalinad.

Rendime välja teisaldatavat kümblustünni
Kümblustünn mahutab korraga kuni 9 inimest. Tünn on välisahjuga ja õige veetemperatuuri saavutamiseks tuleb seda kütta ca 2 tundi. Tünni täitmiseks kulub ca 2 tundi. Tünn on varustatud termomeetriga ja soovitatud veetemperatuur on veidike üle kehatemperatuuri, nii 30-38 kraadi. Kümblustünni saavad rentida meie kompleksi külastajad. Vajadusel transpordime Teie juurde Vormsi saare piirides.

Päevahind - 100 €
Rentides kaheks päevaks - 150 €

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari