Paikuse Aerutamisklubi

Sindi, Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Sindi, Pärnumaa

Saada e-mail

Paikuse Aerutamisklubi / Tutvustus

MTÜ Paikuse Aerutamisklubi- meresüstamatkad-meelelahutusüritused ja meeskonnatöö koolitused.

Meresüstamatkad- Tegeleme meresüsta- ehk kajakimatkade organiseerimisega Eesti rannikuvetes. Enne igat matka viime läbi instruktsiooni, matka julgestavad alati instruktorid. Eelnev kokkupuude aerutamisega ei ole vajalik. Meresüstamatkad sobivad suurepäraselt ka liikumispuudega inimestele.

Meelelahutusüritused- Pakume ürituste terviklahendusi. Omame hulgaliselt koostööpartnerid puhkekeskuste hotellide ja turismitalude näol, teame ürituste läbiviimiseks hulgaliselt looduskauneid kohti. Populaarsemad aktiivsed tegevused mida korraldame: Paintball, GPS- loogikaseiklus, maastikumängud, militaarmängud ja erinevad matkad räätsadel jalgsi ning paatidel.

Meeskonnatöö koolitused- Meeskonnamängud on olnud üks populaarsemaid artikleid meie klientide seas, kuna nad pakuvad midagi kõikidele . On ju kõigil huvitav minna eemale igapäevategevustest ja panna proovile oma oskused erinevatel aladel. Meeskonnatöö koolituse oluline osa on analüüs, mis aitab kaasa meeskonna vaimu värskendamisele ja annab mõtteainet paljudele.

Info: küsi hinnapakkumist ja koostame teile sobiva ürituse.

Paikuse Aerutamisklubi / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Paikuse Aerutamisklubi", vaatasid ka