Pirita Top Spa Hotell

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Pirita Top Spa Hotell / Tutvustus

Pirita TOP SPA Hotell on spaahotell, mis pakub laia valikut tervise-, ilu- ja wellness-teenuseid ning -pakette.

Hotell asub 10 minuti autosõidu kaugusel südalinnast, kaunil merekaldal Pirita jõe suudmes. Hotelli ees on suur parkla, mis on majutavatele klientidele tasuta ning läheduses kaunis Pirita jõe ürgorg, kust ei puudu ka valgustatud jooksu- ja suusarajad. Hotellil on hea bussiühendus Tallinna kesklinnaga.

Pirita TOP SPA Hotellis on 3 majutuskorrust, kokku 267 tuba. Lähtuvalt hotelli unikaalsest arhitektuurist pääseb numbritubadesse vaid läbi 2. korruse.

Marine-klassis on 129 tuba, sh peretoad, Double de Luxe toad ja sviidid. Marine-klassi tubadest avaneb kaunis ja hindamatu merevaade.
SPA-klassis on 138 tuba, sealhulgas nii ühe- kui ka kahetoalised mugavad peretoad. SPA-klassi tubade rõdult avaneb vaade vaiksele rohelisele tänavale.

Ujula ja saunade kasutamine on kõigile hotellielanikele tasuta, olenemata toa hinnaklassist või ostetud paketist.

Hotelli renoveeriti 1999. ja 2002.–2003. aastal. Hotell on üks osa Tallinna Olümpia Purjespordikeskusest, mis ehitati 1980. aastal Tallinnas toimunud olümpiamängude purjeregati läbiviimiseks. Hotelli hoone pälvis 1983. aastal Rahvusvahelise Arhitektide Liidu UIA biennaali eripreemia.

Aktsepteeritud krediitkaardid: Visa, EC, MC, DC, AMEX, JCB.

Pirita Top Spa Hotell / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Pirita Top Spa Hotell", vaatasid ka