Rannahotell

Pärnu, Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Rannahotell / Tutvustus

Hubane Rannahotell paikneb Pärnu rannapromenaadi veerel, vaid paari sammu kaugusel rannaliivast. Rannahotell avati 1937. aastal ning on üks puhtamaid funktsionalistliku arhitektuuri näiteid Eestis ja kogu Euroopas. Aastal 2016 teostatud renoveerimise käigus on hoonesse tagasi toodud 1930. aastate hõng modernses kuues, kasutades minimaslistlikuid elemente ja heledaid toone. Avamise hetkest alates on Rannahotelli peetud üheks Pärnu sümboliks.



Hotell pakub majutust 55 mugavas toas, mis on kõik arhitektuuriliselt erineva lahendusega ja omanäolised. Valikust leiab ka peretoad ning 11 avarat sviiti. Enamikest tubadest avaneb lummav merevaade, paljudel tubadel on rõdu Kahest eriti eksklusiivsest sviidist avaneb ainulaadne panoraamvaade Pärnu lahele.



Rannahotellist leiab ka à la carte restorani ja avara merevaatega suveterrassi! Rannahotelli restoran on inspireeritud modernsest skandinaavia köögist. Maitseelamusi pakume läbi kõrgetasemelise toidu ja personaalse teeninduse. Merevaade loob meeleoluka tausta nii talvel restoranis kui suvel Pärnu parimal terrassil. Baltikumi parimate restoranide arvestuses asetseme 23.kohal ja Eestis 13.kohal.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari