Reimann Retked

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Reimann Retked / Tutvustus

Aktiivsed ja harivad retked Eestimaa mitmekesises looduses!

Retki korraldame aastaringselt. Looduses on igal aastaajal võimalik leida palju huvitavat kui selleks valida sobiv matkamisviis. Peamisteks retkedeks varakevadel suurvee ajal on parvematkad jõgedel, hiliskevadel käime süstadega jõgedel kopraid vaatlemas. Suve veedame meresüstaga matkates ja tutvudes Eestimaa väikesaartega, kuhu ilma süstata on keeruline ligi pääseda. Räätsamatku rabades teeme peamiselt sügis-talvisel perioodil, aga räätsadega võib soid ja rabasid avastamas käia aastaringselt. Meie räätsaretkede lemmikpiirkonnaks on Kõrvemaa. Kui talvel piisavalt lund on, siis korraldame tõukekelguretki Kõrvemaa saaniradadel.

Reimann Retkede matkamarsruudid ja paketid on paindlikud ning sobiv pakett on võimalik leida igas vanuses loodushuvilistele. Matkal osalemiseks ei ole vajalikud eelnevad kogemused. Meie kogenud matkajuhid teevad enne iga retke algust põhjaliku algõppe ja pajatavad huvitavaid lugusid loodusest ja kultuurist.

Reimann Retked meeskonda kuuluvad aktiivsed inimesed, kes on mitmete aastate jooksul omandanud looduses liikumise kogemusi ja haridust nii kodu- kui välismaal.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Reimann Retked", vaatasid ka