Restoran Antonius

Tartu, Tartumaa

skoor

3.0

Viimane kommentaar:

"Suurepärane restoran! Meie teenindaja oli imearmas, toidud maitsvad ning interjöör täiesti ainulaadne. Kindlasti soovitan! (5.0)" Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Restoran Antonius / Tutvustus

Iidsete võlvlagedega ruumis asub restoran, mille haruldane laemaaling ning aatrium loovad elegantse roosiaia miljöö. Antoniuse 40-kohaline elegantne restoran sobib hästi õdusaks ja romantiliseks õhtusöögiks, sünnipäevade, firmapidude, vastuvõttude, kokteilipidude ja pulmade korraldamiseks. Meie a la carte menüü pakub avastamisrõõmu ka kõige nõudlikumale toiduhuvilisele. Kaunis interjöör, suurepärane köök, esmaklassiline valik Vana Maailma veinidest ja laitmatu teenindus loovad Teis kindlasti soovi peagi tagasi tulla.

Restoran Antonius / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Mare
Hinnang: 5.0

Suurepärane restoran! Meie teenindaja oli imearmas, toidud maitsvad ning interjöör täiesti ainulaadne. Kindlasti soovitan! (31.01.2018)

Hinnang: 1.0

Kui teile maitseb alamaitsestatud ja näotu söök, hea tooraine väärkasutus, imalad paaniflöödimeloodiad ja kole kitšinterjöör, ning te olete selle nimel nõus loovutama sadakond eurot, siis on Restoran Antonius kindel koht, kuhu minna (05.03.2014)

Kõik, kes vaatasid "Restoran Antonius", vaatasid ka