Restoran Diip

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Restoran Diip / Tutvustus

Diip on uus tulija viimaste aastate jooksul Tallinna kõige trendikamaks kujunenud einestamispiirkonnas – Kalamajas.

See on koht, kus kodune pits ja puit segunevad põhjala kargusega, kus moodsa kokakunsti parimad küljed ühinevad puhta ja kvaliteetse toorainega terviklikuks menüüks, kus traditsioonilised maitsed ja äratundmisrõõm elavad kõrvuti üllatusi pakkuvate naudingutega.

Kodune õhkkond, kus on muuhulgas arvestatud nii taimetoitlaste kui ka kõige väiksemate külaliste soovidega, on ühtedeks meie restorani võtmesõnadeks. Lisaväärtust pakub meile omane „kiiks“ kasutada toiduks kõikvõimalik söödav, mis pärit metsast, põllult ja mererannast.

Menüü on meil mitmekesine ning nurru hakkab lööma ka kõige pretensioonikam kõht. Vaheldust pakuvad pidevalt muutuvad eripakkumised. Hoiame oma sõpru ning tahame neile pakkuda vaid parimat. Põhjust meie restorani tühi kõht kaasa võtta on rohkem kui küll!

Kui kõht pole tühi, on Diip siiski parim koht mõnusaks ajaveetmiseks. Suurest vaateaknast saab jälgida mööda jalutavaid kohalikke ja võõramaid. Raamaturiiulilt leiame alati hea kaaslase kvaliteetse veini pokaali kõrvale. Samas on ju ka tore niisama ühe väikese ja armsa restorani argipäeva mõnusalt jalga üle teise kiigutades kõrvalt jälgida.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega