Saare Lux puhkemaja

Raplamaa

skoor

3.0

Viimane kommentaar:

"Pidev elektrikatkestus (väidetavalt alajaam), viis korvi puid millega pidime hakkama saama 2 päeva, et kütta kaks maja ja saun. Üks öö... (3.0)" Anna hinnang

Raplamaa

Saada e-mail

Saare Lux puhkemaja / Tutvustus

Saare Lux puhkemaja asub Kasari jõe ääres, kus saab harrastada kalapüüki. Jõe ääres on ka tünnisaun ja grillmaja. Grillmajas saab sõpradega grillida, kala suitsetada, kamina tuld nautida ja lõbusalt aega veeta.

Veel on meil:

Suur maja kus on kõik vajalik olemas, et ennast hästi tunda. Elutuba kaminaga, köök kus saab vajadusel ise endale meelepärast sööki valmistada, elektripliit, mikrolaine ahi, veekeetja, külmkapp, teler, viasat, muusika keskus, vannituba, duss, WC, pesumasin. 2 magamistuba milles on magamiskohti 12 inimesele.

Väike maja milles on 12 magamiskohta, Saun, dussiruum, WC, elutuba kaminaga, köök koos kõige vajalikuga, elektripliit, pesumasin, külmkapp, teler.
Kümblustünn milles on mõnus olla ka kõige halvema ilmaga.

Ööbimiseks oleme ka püstitanud suured telgid. Ühes telgis on 3 magamistuba ja suur eesruum. Ühte telki mahub kokku 9 inimest.

Vabaaega saab sisustada püüdes kala, sõita kummipaadiga, mängida võrkpalli, jalgpalli, ratsutada, sõita vesirattaga ja lastele on väike mänguväljak. Vesirattad ja ratsutamine tuleb Teil tellida broneerimisel ajal.

Konverentsiruumid, seminariruumid

SAARE LUX PUHKEMAJA SEMINARIRUUM

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
16
-
-
-
16
-
-

Tehnilised lisad: internet

Muud lisad: majutus, saun, parkimisvõimalus

SAARE LUX PUHKEMAJA SEMINARIRUUM

Auditoorium
16
Klassiruum
-
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
16
U-kujuline
-
Pindala m²
-

Tehnilised lisad: internet

Muud lisad: majutus, saun, parkimisvõimalus

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 3.0

Pidev elektrikatkestus (väidetavalt alajaam), viis korvi puid millega pidime hakkama saama 2 päeva, et kütta kaks maja ja saun. Üks öö magasime praktiliselt ilma kütteta, kuna õhksoojuspump ei andnud elektrikatkestuse tõttu sooja. Väljast väga ilus aga luksusest ei saa siin rääkida. PS! Vahetage majadel elektrisüsteem välja, see on ohtlik! (04.01.2014)

Kõik, kes vaatasid "Saare Lux puhkemaja", vaatasid ka