Scheeli restoran

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Scheeli restoran / Tutvustus

Romantilise juugend-atmosfääriga Scheeli Restoran on tõeline 20-ndate pärl Tallinna vanalinnas. 20-ndad olid naiselikkuse kuldajastu, mil toitumisele suurt rõhku pandi. Au sees olid puhtad maitsed, traditsioonilised toiduvalmistamise viisid ja tervislik toitumine- seda kõike pakuvad Teile ka Scheeli usinad kokad.

Scheeli restorani valgusküllane ja avar 100 ruutmeetrine, privaatne peosaal pakub teile ja teie 10-le kuni 70 külalisele võimaluse nautida oma tähtpäeva glamuurses õhkkonnas. Iga üritus on omanäoline ja kordumatu sündmus. Kujundame teile personaalse ja paindliku pakkumise ning kvaliteetse peokorralduse vastavalt selle iseloomule. Aitame leida ka meeleolu pakkuvaid esinejaid- olgu selleks siis ajastukohane ning elegantne vintage tantsuprogramm, antiikklaverimuusika või popartist. Katame just teile meelepärase peolaua hõrkude roogade ning sinna juurde harmoneeruvate jookidega. Suvel on teie kasutuses ka meie mõnus suveterrass. Ruumirendi tasu me oma külalistelt ei küsi.

Scheeli restoran / Galerii

Konverentsiruumid, seminariruumid

Scheeli seminariruum

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
50
-
-
-
50
50
100.0m²

Tehnilised lisad: videoprojektor, pabertahvel

Muud lisad: toitlustus

Kui soovite korraldada rahulikus õhkkonnas oma ettevõtte seminare siis ootame teid Scheeli restoranis. Seminaride jaoks on meil olemas innovatiivsed tehnilised lahendused, valgusküllane ja avar saal.
Saalis on korralik ventilatsioon ja kliimasüsteem. Valgustus on reguleeritav ja valgemal ajal saab saali ka pimedamaks teha. Võimalus rentida ka väiksemat saali suuruses 3.5x7m. Sobib väiksemale seltskonnale.
Toitlustus: kohvipausid, hommikusöök, lõuna- ja õhtusöögid
Hind: Võtke ühendust Scheeli restoraniga ja teeme just teie soovidest lähtuva personaalse pakkumise.

Scheeli seminariruum

Auditoorium
50
Klassiruum
-
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
50
U-kujuline
50
Pindala m²
100.0m²

Tehnilised lisad: videoprojektor, pabertahvel

Muud lisad: toitlustus

Kui soovite korraldada rahulikus õhkkonnas oma ettevõtte seminare siis ootame teid Scheeli restoranis. Seminaride jaoks on meil olemas innovatiivsed tehnilised lahendused, valgusküllane ja avar saal. Saalis on korralik ventilatsioon ja kliimasüsteem. Valgustus on reguleeritav ja valgemal ajal saab saali ka pimedamaks teha. Võimalus rentida ka väiksemat saali suuruses 3.5x7m. Sobib väiksemale seltskonnale. Toitlustus: kohvipausid, hommikusöök, lõuna- ja õhtusöögid Hind: Võtke ühendust Scheeli restoraniga ja teeme just teie soovidest lähtuva personaalse pakkumise.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega