Tamme Hostel

Tartu, Tartumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Tamme Hostel / Tutvustus

Tamme hostel majutus asub miljööväärtuslikus Tamme linnaosas Tamme staadionil ja 5 minuti autosõidu kaugusel kesklinnast (vaata kaarti). Pakume kvaliteetset majutusteenust taskukohaste hindadega.
Tamme hostelis on 16 tuba kokku 53 voodikohaga. Meie külalistel on valida mugavate 1-, 2-, 3- ja 4-kohaliste tubade vahel, loomulikult on kõigis tubades puhas voodipesu ning rätikud. Hostelis on 24-tunnine retseptsioon.
Territooriumil on pisematele lastele mõeldud ministaadion ja mänguväljak, kus on mõnus erinevas vanuses lastega peredel aega veeta. Samas saavad suuremad lapsed ja täiskasvanud oma oskusi lihvida korvpalli-, rannavõrkpalli- ja jalgpalliväljakutel.

Tamme hostelis on 60 kohaline kohvik, kus Tamme kohvik pakub majutujatele nii hommikusööke, grupitoitlustust ja rikkalikke lõuna- ning õhtusööke.
Lisaks majutujate toitlustamisele pakub Tamme kohvik kvaliteetset ja klientidele mugavat toitlustusteenust üritustele alates sünnipäevadest ja kohvipausidest, lõpetades pulmade ja peielaudadega.

Tänu soodsale asukohale saame pakkuda palju erinevaid võimalusi nii spordilaagritele, ekskursioonigruppidele, puhkusel viibijatele, kui ka Tartut külastavatele väliskülalistele.

- tasuta WIFI ja arvuti kasutamise võimalus
- kaardiga maksmise võimalus
- võimalus kasutada kööginurka
- erinevad paketid laagritele
- toitlustamine ettetellimisel
- saun
- kogu maja on mittesuitsetajatele

Sisse registreerimine kell 16.00 /eelneval kokkuleppel võimalus ka varem/
Välja registreerimine kell 12.00 /eelneval kokkuleppel võimalus ka hiljem, tasu kokkuleppel/

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari