Viimsi Kino

Viimsi, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viimsi, Harjumaa

Viimsi, Harjumaa

Saada e-mail

Viimsi Kino / Tutvustus

Viimsi Kino on Eesti teravaima pildiga kino. Kino asub Viimsi Spa juures ja on kaasaegseima tehnikaga varustatud 4 saaliga kinokompleks, mis on osa loodavast meelelahutus- ja vabaajakeskusest.

Viimsi kinos on 4 saali - DNB, Premia, V-klubi ja Grand Rose saal, kokku 413 istekohaga. Suurimas DNB saalis on 134+1 kohta ja väikseim Grand Rose saal mahutab 80+1 kohta. Premia 86-kohaline saal on multifunktsionaalne ja selles saalis saab lisaks tavafilmidele näidata ka 5D elamuskino seansse. V-klubi saalis on 110+1 kohta.

DNB, Grand Rose'i ja V-Klubi saalides on igaühes esireas üks koht ratastooliga kliendi jaoks.

Kinokompleksi kõik neli saali on varustatud Sony 4K tipptehnoloogiaga, mis tõstab filmielamuse täiesti uuele tasandile, pakkudes rohkem värve ning neli korda teravamat ja selgemat pilti kui täna Eesti kinodes linastuvad 2K resolutsiooniga filmid. 4K projektsiooniga filmi on nauditav vaadata nii esimestest kui tagumistest ridadest.

Kõige suuremasse DNB saali (134+1 kohta) on paigaldatud Baltikumis ainulaadne Auro 11.1 helisüsteem, mis loob eriefektidest tunduvalt mitmekesisema ruumilise helipildi kui seni kasutusel olnud surround-süsteemid. Lisaks suurima saali Auro 11.1 helile on kõigis teistes saalides 7.1 helisüsteem.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari