Vudila Kogupere Mängumaa (vuti Restoran, Peotall, Forellipüük)

Jõgevamaa

Jõgevamaa

Saada e-mail

Vudila Kogupere Mängumaa (vuti Restoran, Peotall, Forellipüük) / Tutvustus

1. juunil avas Jõgevamaal Tabivere vallas väravad kogu pere mängumaa Vudila. Mängumaa, mis asub Kaiavere järve ääres umbes 7 hektarilisel maa-alal, asub Elistvere loomapargist vaid 1,7 km ning Tartust 27 km kaugusel, olles mõnusaks vaba aja veetmise kohaks nii pere nooremaile kui ka vanemaile liikmeile. Eelkõige on Vudila suunatud aga siiski lastele. Sellele, muide, viitab ka Vudila nimi, mis on sümbioos sõnadest vutt ja mudilane. Asus ju nõukogude ajal siin Eesti suurim vutikasvatus.

Vudila Mängumaa pakub tegevust väga mitmel rindel, siin on muuhulgas moto- ja ATV-rada, paintball ja vaateplatvorm, ent ka forellitiik, kust noor kalastaja saab endale ise kala püüda ja ning selle siis abilistele suitsutamiseks anda. Ka ei puudu Vudilast mängude ja motomaja, peotall, labürint, batuut-takistusrada, batuut-ronimistorn, sky-jump ning veejalgpalli mängimise võimalus. Lisaks on kõrval asuval platsil võimalik mängida paintballi ja oma oskused panna proovile kolmel erineva raskusastmega motorajal. Päikese käes saab kümmelda nii päevitusalal kui mitmel järveäärsel piknikuplatsil, mudilastele on ette nähtud oma mänguala ning väikelaste basseinid.

Järgmisel aastal soovime rohkem tähelepanu pöörata just teismelistele – plaanis on rajada veepark ja muid uusi atraktsioone.“ Lisaks mängumaa rohketele lõbustustele teeb selle atraktiivseks kindlasti asukoht imekauni Kaiavere järve kaldal, kuhu Vudila restorani (kus ka suitsutatud vutti pakutakse) terrassilt võrratu vaade avaneb.

Nii et mudilased ja veidi suuremadki –
vudinal Vudilasse!

Vudila Kogupere Mängumaa (vuti Restoran, Peotall, Forellipüük) / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Vudila Kogupere Mängumaa (vuti Restoran, Peotall, Forellipüük)", vaatasid ka