Lastemuuseumis alustab Huvikool

13.01.2010
Muuseumis Miia-Milla-Manda alustab tegevust huvikool 6–12-aastastele lastele.

Teisipäeviti 14.30-15.30 TEATRISTUUDIO

Teeme ise terve teatri! Esimeseks teemaks on „Nukuteatrinukud valmistamisest etenduseni“. Alustame nuku pea modelleerimisest ja kipsvormi võtmisest ning jõuame lavastuseni, mida võivad kõik sõbrad ja sugulased lõpuks vaatama tulla. Lastel on võimalus algusest peale kõike ise teha ja kõigi häid mõtteid püüame kasutada. Kui üks projekt valmis, alustame uuega.


Kolmapäeviti 14.30-15.30 FOTOSTUUDIO
Fotograafia on arenenud täiesti omaette kunstiliigiks, imenippe, mida üks fotoaparaat võimaldab teha, on tohutult palju. Uurime ja katsetame lastega koos kõiksugu põnevaid võimalusi. Ka laste ideed proovime järele. Oma fotoaparaadi oleamsolu ei ole vajalik. Igal korral saab laps kaasa parima enda tehtud pildi. Enne kevad- ja suvevaheaega saavad kõik kaasa CD-plaadi kõigi perioodi jooksul tehtud fotodega.


Neljapäeviti 14.30-15.30 LOODUSRING
Loodus on imeline ja põnev. Loodus on lausa uskumatu. Uurime väga suurt ja väga väikest, tähti taevas ja rakke mikroskoobi all. Tuhnime raamatutes ja saame teada, kes on kõige pikemad, kõige aeglasemad, kõige nähtamatumad, kõige värvilisemad. Oleme väikesed loodusteadlased ja teeme kõike, mida teadlasedki.


Vajalik on eelregistreerimine. Iga stuudio kuutasu on 220 kr, mis sisaldab ka muuseumipiletit (laps saab enne ja pärast stuudiotööd muuseumis mängida).

Huvikooli tegevused toimuvad 12. jaanuarist 18. märtsini ja 30. märtsist 3. juunini. Riigipühadel tunde ei toimu.

Küsimused ja registreerimine eva.luure@linnamuuseum.ee või telefonil 6017057.


skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga tore teenindus.Lastele meeldis seal mängida.Kohvik oli ka nagu muusium.Väga meeldiv.Kes pole seal käinud soovitan minna. (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv