On aeg hakata mõtlema oma firma suvepäevadele!

25.01.2010
Suvepäevad on kindlasti sobivad lõõgastumiseks, uute elamuste saamiseks, kolleegide paremaks tundmaõppimiseks ning vahel ka mõne tähtpäeva tähistamiseks või kolleegi(de) tänamiseks. Samas sobivad need hästi ka tööasjade arutamiseks ning uute ja huvitavate ideede kogumiseks. Töökeskkonnast vabamasse õhkkonda siirdumine võib mõjuda omavahelistele suhetele ja ettevõtte „aurale“ äärmiselt ergastava impulsina!


Ära jäta kohaotsimist viimasele minutile, see võib tähendada seda, et valitud ajavahemikus enam polegi sobivat kohta, kus veeta meeldejäävad suvepäevad koos töökaaslastega või oma partnerite-klientidega.

Just meil on pakkuda Teie firmale suurepärane koht suvepäevade või mõne muu firmaürituse pidamiseks- VAIBLA PUHKEKESKUSES, Võrtsijärve ääres.

Kõik mis vajalik ühele kohale, kus korraldada meeldejääv üritus on meie Vaibla Puhkekeskuses olemas: veekogu, kus korraldada veemänge, palliplats sportlikele ajaveetjatele, lõkkeplats, kus veeta romantilist õhtut päikeseloojangut nautides, saun, kus harida lisaks hingele ka ihu. Ja mis peamine, mahutame ära 50-500 inimest.

Ära maga maha oma suurepärast võimalust, vaid võta telefon kätte ja helista kohe või kirjuta. Oleme valmis pakkuma suurepärast võimalust teha oma üritus meeldejäävaks.



Lisainfo telefonil:
GSM: 50 17 337
info@venuskv.ee
htto://www.vaiblapuhkekeskus.ee

skoor

4.0

Viimane kommentaar:

"Hea ja armas looduskeskne asukoht, väga meeldiv teenindus, maitsvad toidud. Parim paik puhkamiseks! Väga vahva koht, kui sinna kanti... (4.0)" Anna hinnang

Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv