Sportlik lõõgastus Männi Puhkemajas

29.01.2010
Nüüdsest pakub Männi Puhkemaja oma klientidele lisavõimalusena kasutada Nintendo Wii mängukonsooli !!!

Oled enamasti suuri võistlusi vaadanud teleri vahendusel või tribüünipingilt. Nüüd on võimalus ise sellest aktiivselt osa saada. Võistelda saab tennises, golfis, bowlingus, slaalomis, suusahüpetes ja paljudel teistel aladel. Selleks ei ole vaja eriettevalmistust ega lisavarustust. Piisab heast seltskonnast, kellega mõõtu võtta.

Võimaldab seda kõike Nintendo Wii mängukonsool, saadav kogemus on küllaltki ehe. Wii pakub kerget sportlikku meelelahutust, võimalust üksteisele kaasa elada ja tunda võidurõõmu. See on vaheldus argipäeva rutiinile. Mäng on kaasahaarav ning annab mõõduka füüsilise koormuse.

Sportlikku jõukatsumist on mõnus lõpetada saunas või kümblustünnis lõõgastudes.

Hind kokkuleppel vastavalt soovidele ja vajadustele.



Komplektis on järgmised mängud:

* Wii Sports (tennis, golf, poks, keegel, pesapall )
* Wii Play (lauatennis, täpsuslaskmine, jalgpall, kalapüük jt.)
* Wii Fit ( kehalise võimekuse testid, treening, tasakaalumängud näiteks suusaslaalom, suusahüpped jt.)

Miks on Wii nii populaarne?

Wii on telekamäng. Nagu iga teinegi mängukonsool ühendatakse ka see teleriga. Wii on aga teistest üpris erinev. Teiste konsoolidega saab mängida peaasjalikult mänge, mille juures on vaja ainult oma näppe liigutada. Wii-ga saab ka selliseid mänge mängida. Neile lisaks aga ka selliseid, kus saab peale näppude liigutada ka käsi, jalgu ning tervet keha.See saab võimalikuks tänu juhtpuldile, mis näeb välja nagu tavaline telekapult, kuid on siiski midagi hoopis enamat.See suhtleb konsooliga juhtmevabalt — bluetooth-ühenduse kaudu. Pulti on sisse ehitatud kiirust mõõtvad sensorid ning infrapuna-andurid mis on võimelised määrama puldi asukoha kolmemõõtmelises ruumis.Selline tehnoloogia võimaldab luua mänge, mille sihtgrupiks on teismeliste arvutinarkomaanide kõrval ka täiesti tavalised inimesed ning need, kes muidu klahvideklõbistamisest palju ei hooli.

Wii tasakaalulaud on kõigist Wii konsooli lisatarvikutest kindlasti kõige kuulsam ning nõutum. See on umbes A3 mõõtmetega lapik kastikene, mis suudab mõõta sellel seisva inimese kaalu ning arvutada välja tema raskuskeskme.Tasakaalulaud teeb võimalikuks üle 40 selle jaoks loodud treeningu ja mängu. Sellel on võimalik teha joogaharjutusi ja jõutreeningut (kätekõverdused ja muud harjutused). Samuti saab sellel mängida tasakaalu nõudvaid sportmänge, nagu slaalom, suusahüpped jne.Wii Fit on ideaalne näide sellest, kuidas Nintendol on õnnestunud mängukonsooli — mis tavaliselt on teismeliste poisinolkide lummaja — teha atraktiivseks ka näiteks keskealiste naisterahvaste hulgas, kes mängimisest suurt ei hooli, kuid saleda joone hoidmisest küll.

Männi Puhkemaja
Tel. +372 513 3643, +372 510 9299 ·
E-mail: info@mannipuhkemaja.com
http://www.mannipuhkemaja.com

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Hea vaikne koht ja hubane miljöö,tore pererahvas. (5.0)" Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv