Jaanilaupäev Eesti Vabaõhumuuseumis

07.06.2010
Aasta oodatuim tähtpäev eestlaste ja paljude teistegi rahvaste jaoks on saabumas. 23. juunil kella 19st-24ni saab Eesti Vabaõhumuuseumis osa ehtsast ja traditsiooniderikkast jaaniõhtust, mis on täis müstikat ja armastust, lõõmavaid lõkkeid ja tundeid, tantsu ja pillilugusid, laulu ja rahvalikke mänge. Lisaks ühisele traditsioonide taaselustamisele, saab jalga keerutada ansamblite Kukerpillid ja Vennakese saatel. Tempokad ja kirglikud rütmid võtab üles eesti-ukraina folkkollektiiv Svjata Vatra, värvikust lisab seto ansambel Sõsarõ, Leigarid jpt.

Piletihinnad: tavapilet 160 krooni, sooduspilet 80 krooni, perepilet 320 krooni, lapsepilet 10 krooni.

Soovitame tulla muuseumisse pigem ühiskondliku transpordiga: bussid nr 21 ja 21B väljuvad Balti jaamast ja peatuvad muuseumi ees; buss nr 22, trollid nr 6 ja 7 peatuvad kesklinnas ja sõita tuleks nendega kuni Zoo peatuseni. Sealt ca 15-min jalgsimatk mööda mereäärset Vabaõhumuuseumi teed.

Eribussid jaanitulele sildiga „Vabaõhumuuseum“ on Haabersti linnaosavalitsus käima pannud marsruudil Väike-Õismäe – Kullerkupu – Nurmenuku – Karikakra – Sinilille – Meelespea –Rukkilille – Haabersti – Sõba – Tanuma - Rocca al Mare. Tagasiteel samad peatused, vastupidises suunas. Buss väljub Väike-Õismäelt kl 18 ja 19. Tagasisõit Vabaõhumuuseumi eest kell 22.30, 23.30 ja 00.30. Autoga tulles: tasuta parkimine muuseumi tagumises väravas (u. 1 km muuseumi peakassast. Seal saab lunastada ka sissepääsupileti).

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn, Harjumaa www.evm.ee näita numbrit

Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn, Harjumaa www.evm.ee näita numbrit

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv