Kallisaba Paarismehe Mitmevõistlus ehk Universaalide Heitlus 2010!

08.06.2010
Kallisaba Puhkemaja kavatseb ka selle aasta suvel 2010 viia läbi endanimelise võistluse, millega eelmine aasta algust tehti (osa võttis 7 võistkonda ning võistlus oli ühepäevane). Sportlik-lõbusa ürituse eesmärk endiselt on selgitada välja kõige mitmekülgsem paar. Eelmine aasta olid kavas seitse erinevat ala: Rannavolle, Noolevise e. darts, Lauatennis, Kuulijänn, Kabe, Piljard ja Orienteerumine.

Sel aastal on kavas kindlasti mõni ala (nt. sulgpall) juurde tuua ja võib-olla ka mõni ala välja viia. Vastavalt nõudlusele on võimalik, et suve jooksul korraldatakse isegi 2-3 võistlust.

Seega, kel on huvi osa võtta ja eelmise aasta võitjaile „roheliste“ meeskonna Aivarile ning Allanile kanna peale astuda, siis soovitame võimalikult varakult ühendust võtta.

Parimat infot jagab Teile võistluse kohta
Siim Vaher
tel. 5207423
e-post: siim@kallisaba.ee.

Täiendavat infot võistluse toimumisaja ja alade kohta leiate kindlasti ka edaspidistes uudistes. Loomulikult on võistlustest oodatud osa võtma ka naispaarid.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Veetsime väga mõnusalt teie juures aega , majutus supper ja toidud samuti. Tuleme kindlasti uuesti ja soovitan soojalt firmadel oma... (5.0)" Anna hinnang

Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv