Valkla Merekeskuse avamine ja Paddle in kino

29.06.2010
Hea retkeline

Järgmisest nädalast on oodata suvisemat ilma ja seda kasutab ära ka Reimann Retked. Reedel, 2. juulil avame juba viiendat hooaega Valkla Merekeskuse. Nii nagu eelmiselgi aastal saab testida põhilisi Eestis müüdavaid süstamudeleid. Kohal on kaater, mis aitab paremini tagada turvalisust, veab nii veesuuska, wakeboardi, banaani, sumo kui tuubi. Vette on paigutatud spetsiaalne veebatuut.Toimuvad ka traditsioonilised süstamatkad. Avamise puhul on kõik teenused poole hinnaga.

Süstade demojatest on üritusele lisandunud veel Worldkayaks ja tegevustest on lisandunud proovisukeldumine Pedassaarel (kell 14.00, 16.00 ja 18.00). Sukeldumise hind 350 krooni inimene.

Selle aasta avamise naelaks on ”Paddle in” kino Pedassaarel. Kass Arturi Külakino näitab filmi ”Baruto – tõlkes kaduma läinud”. Filmi näitamine televisioonis ja suuremates kinodes keelati Baruto koduklubi ehk talli poolt. Jaapanlased lubasid filmi näidata vaid väiksemates ja kaugemates kinodes. Filmist tuleb rääkima ka Artur Talvik ise. Tahame tõestada jaapanlastele, et eestlased on sõnapidajad ja näitame kino nii kaugel kui võimalik – Pedassaarel. Seansile pääseb vaid süstaga. Süstaretk algab Valklast kell 20.00 tagasi jõuame kesköö paiku. Selleks, et tagada kino vaatamisel keskkonnasõbralikkus, näitame filmi raadioheliga, st. et saarel ei ole suuri kõlareid, vaid kuulamine toimub kõrvaklappidega. Selleks on igal osalejal vaja aparaati, millega raadiot kuulata saab (mobiiltelefonid või MP3 mängijad. KELLEL RAADIOT EI OLE, SEE NÄEB AINULT PILTI JA HELI EI KUULE.

Süstamatk-kino hind on 400 krooni. Oma aerutamisvarustuse ja süstaga tulijatele 250 krooni. Saarel on ka kerged suupisted.

Keskuse avame kell 12.00 ja sulgeme koos päikese loojumisega. Kogu päev on täis tegemisi. Selleks, et teaksime üritusi paremini planeerida, teatage oma tulekust hiljemalt neljapäeva (01.07) lõunaks info@retked.ee või telefonil 5114099

Retkedeni!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv