Oma pere puhkemajast kujunes äriettevõte

27.10.2010
Valgehobusemäe naabrusse algselt pere tarbeks ehitatud puhkekohast kujunes kiiresti populaarne puhkemaja, mida kasutab aastas üle tuhande spordi- ja loodusesõbra.

Kui Vello ja Margit Vaher 2008. aasta jaanuaris Albu valda Mägede külla ostetud tühjale 1,2hektarilisele maalapile aeda ümber ehitama hakkasid, ei tulnud äritegemine neile mõttessegi. «Lastelaste jaoks sai tehtud,» sõnas Vello.
Suvekodu pidi ära mahutama peale Vello ja Margiti ka neli last, nende kaasad ja seitse lapselast. Nimegi andsid kohale oma pere koerad Kalli ja Saba.

Osaühingu Kallisaba registreerisid Vaherid tänavu aprillis, esimese tegevusaasta käibeks prognoosib Vello Vaher ligi 500 000 krooni.
Kallisaba kahes puhkemajas on aasta esimese kümne kuuga ööbinud üle tuhande inimese, suurema osa neist on kohale meelitanud Kõrvemaa metsade matkarajad, Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse rajad ja lumelauanõlv. «Peamised kunded on suusatajad ja orienteerujad – nendele on see maastik kui loodud,» ütles Vello.

Suureks plussiks peab Vello ka, et Valgehobusemäe keskus teeb kunstlund. «Mida vähem Eestis lund on, seda kasulikum meile,» tunnistas ta muheldes.

Allikas: http://www.jt.ee/?id=331962

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Veetsime väga mõnusalt teie juures aega , majutus supper ja toidud samuti. Tuleme kindlasti uuesti ja soovitan soojalt firmadel oma... (5.0)" Anna hinnang

Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv