Parimad pulmakohad Eestis 2010

09.02.2011
Pulmaportaal pulmad.ee valis traditsiooniliselt parimad tegijad ka aastal 2010. Pulmad.ee kodulehel said kõik soovijad anda jaanuarikuu jooksul oma hääle parima pulmatordi valmistaja, populaarseima pulmatranspordi, lemmik peokoha ja mitmes teise pulmateenuse kategoorias.

Juba neljandat aastat järjest võitis Taagepera Loss pulmaportaali pulmad.ee poolt korraldatud konkursil parima pulmakoha ja -toitlustaja tiitli.
Sagadi mõis hääletati pulmaliste poolt parima peokoha leidmisel teisele kohale. Auväärsele kolmandale kohale tuli Vihterpalu mõis.

Portaal pulmad.ee on valinud oma ala parimaid tegijaid juba neli aastat. Selle käigus selgitatakse välja pulmad.ee kasutajate arvates aasta parim pulmaisa, ansambel, lilleseadja, tordimeister, peokoht, catering, pulma transport ja kõik teised tegijad, kes on olulised pulmapeo parimaks õnnestumiseks.

Hääletajate hinnagul on parim pulmaisa Tõnis Milling ja parimad pulmatordid tulevad Rakverest Pihlaka kondiitriärist.
Kõikide tulemustega erinevates kategooriates saab tutvuda pulmad.ee kodulehel.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga fantastiline koht! Mulle väga meeldis, et loss oli sisustatud vanaaegses stiilis, nagu viibiks tõesti kuninglikus lossis. Aknast... (5.0)" Anna hinnang

Valgamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv